close
Hoteluri & Resorturi

Chateau Eza – un loc de sorginte roiala pentru turistii de lux

Mediterana, cu plajele ei, cu localitatile si cu tot ce inseamna turism maritim, probabil are cele mai inalte standarde la nivel mondial. Astazi va vorbim de un loc de pe Riviera Franceza, un super hotel de lux, Chateau Eza, care promite tuturor turistilor ca vor fi tratati ca si cum ar face parte dintr-o familie roiala. De ce roiala? Pentru ca acest micut loc, cu doar 10 camere, care doar recent a devenit hotel, asta dupa ce a servit pe post de casa timp de 30 de ani pentru printul William al Suediei.

Ce inseamna asta? Ca daca s-a ridicat la standardele Casei Regale, atunci cu siguranta Chateau Eza se poate ridica la standardele celor mai pretentiosi turisti.
Chateau-Eza-19

Chateau-Eza-18

Chateau-Eza-17

Chateau-Eza-16

Chateau-Eza-15

Chateau-Eza-14

Chateau-Eza-13

Chateau-Eza-12

Chateau-Eza-11

Chateau-Eza-10

Chateau-Eza-9

Chateau-Eza-8

Chateau-Eza-7 (1)

Chateau-Eza-7

Chateau-Eza-6

Chateau-Eza-5

Chateau-Eza-4

Chateau-Eza-3

Chateau-Eza-2

Chateau-Eza-1

Coasta de Azur e un loc fantastic, dar nu foarte ieftin, deci un buget restrans iese din discutie intr-un astfel de loc. Hotelul are o capacitate de doar 10 camere, insa se mandreste cu una dintre putinele bucatarii cu o steluta Michelin din zona, precum si cu faptul ca este situat intr-o pozitie in care ofera, poate cele mai frumoase privelisti din Europa.

Camerele sunt mari, cu paturi king size, multe dintre ele cu semineu si cu baie completa (la care se adauga si cate un jacuzzi), cu baldachin si cu multe lucruri care indica faptul ca acest loc obisnuia sa gazduiasca o familie regala.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.