close
Camere De Zi

15 camere superbe cu mobila din lemn

Sunteti de acord ca mobila din lemn este cea mai folosita la amenajarea camerelor si nu numai? Adevarul e ca lemnul, desi e un material simplu si relativ ieftin (exceptie facand soiurile exotice), ofera cateva avantaje extrem de importante: este relativ usor de adaptat la cerintele proprii, este ieftin (probabil si din cauza faptului ca se gaseste in abundenta pe piata) si, poate cel mai important, este foarte usor de prelucrat.

In plus, o camera in care se gaseste in totalitate mobila din lemn, aranjata bineinteles cu stil, este o camera confortabila, in care predomina senzatia de eleganta naturala.
mobila din lemn 15

mobila din lemn 14

mobila din lemn 13

mobila din lemn 12

mobila din lemn 11

mobila din lemn 10

mobila din lemn 9

mobila din lemn 8

mobila din lemn 7

mobila din lemn 6

mobila de lemn 5

mobila de lemn 4

mobila din lemn 3

mobila din lemn 2

mobila din lemn
In plus, un alt mare avantaj la mobila din lemn e faptul ca aceasta mai poate fi combinata cu orice alt material: atat cu metal, cat si cu piatra (vedeti poza de mai sus). Combinatia cu piatra, de exemplu, este un spectaculoasa, mai ales in conditiile in care piatra este naturala. Efectul vizual obtinut este extrem de interesant, usor barbatesc si, bineinteles, extrem de elegant. Singurul inconvenient posibil ar fi faptul ca piatra tinde sa ia mult din efectul de caldura si confort pe care il ofera mobila de lemn.

Combinatia lemn-metal se potriveste indeosebi birourilor personale, sau mai bine zis spatiilor de lucru, precum si bucatariilor. Aveti un exemplu maiestuos chiar in prima poza din colectia de mai sus, in care se poate vedea cat de bine se imbina aceste 2 materiale intr-o bucatarie moderna. Nu putem sa incheiem acest articol fara a aminti 2 avantaje deseori ignorate ale mobilei din lemn: ea functioneaza ca si un bun izolator termic si fonic, astfel ca in casele in care se gaseste mobilier de acest fel se pierde mai putina caldura, iar zgomotele exterioare nu patrund atat de usor.

Bonus pentru voi:
mobila din lemn 3

mobila din lemn 2
mobila din lemn
Tags : mobila lemn

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.