close
Camere De Zi

Cum sa folositi culoarea bej in casele voastre ?

Ati observat vreodata cum culoarea bej nu este in mai niciun top al preferintelor, insa cu toate acestea, este prezenta in mai toate casele? Are avantajul de a fi o culoare complementara excelenta, care poate fi alaturata oricarei nuante, fara teama de a cadea in tabara kitsch-ului.

culoarea bej 17

culoarea bej 16

culoarea bej 15

culoarea bej 14

culoarea bej 13

culoarea bej 12

culoarea bej 11

culoarea bej 10

culoarea bej 9

culoarea bej 8

culoarea bej 7

culoarea bej 6

culoarea bej 5

culoarea bej 4

culoarea bej 3

culoarea bej 2

culoarea bej
Chiar daca este o culoare traditionala, bejul poate fi inclus fara probleme si in casele moderne, atat pe interior, cat si pe dinafara. Asta nu inseamna ca toti peretii sa fie vopsiti in aceasta culoare, ci din contra: modurile de abordare moderne se bazeaza pe nuante si pe puncte focale, astfel ca se poate recurge foarte bine la vopsirea unui perete in buloarea bej si adaugarea unor puncte focale de culoare complementara.

In functie de utilitatea si scopul camerei, combinatiile de culori pot varia foarte mult: unei camere in care se vrea cat mai mult spatiu i se poate adauga drept culoare complementara dominanta albastrul, pe cand intr-un dormitor, camera in care e nevoie de cat mai multa caldura cromatica, se pot adauga fara probleme nuante de maro sau de portocaliu pentru un efect vizual mai puternic.

In plus, culoarea bej nu trebuie sa fie inclusa neaparat numai la interior. In poza 11 se vede exact cat de mult infrumuseteaza aspectul exterior al unei case. Luati in considerare ca fiind o culoare relativ deschisa, dar diferita complet de alb, nu respinge razele solare, ci le accepta doar in proportia potrivita. Astfel, temperatura exterioara nu va influenta temperatura din casa in timpul sezonului calduros decat intr-o foarte mica masura.

Tags : amenajare bej

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.