close
Camere De Zi

Spatii de depozitare inteligente in sufragerii

Indiferent de marimea apartamentelor sau a caselor, putin spatiu de depozitare in plus nu are cum sa strice, mai ales daca nu presupune montarea unor dulapuri de mari dimensiuni, care sa micsoreze spatiul utilizabil. Tocmai de aceea, azi va aratam o serie de spatii inteligente de depozitare in sufragerii sau mai bine zis, solutii de depozitare care pot fi implementate fara a strica aspectul general al camerei.

spatiu 12

spatiu 11

spatiu 10

spatiu 9

spatiu 8

spatiu 7

spatiu 6

spatiu 5

spatiu 4

spatiu 3

spatiu 2

spatiu 1
Cu totii ne-am saturat de dulapuri si dulapioare, mai ales ca multe dintre ele tind sa ofere o imagine de debara pana si camerelor de zi. Pentru a evita acest lucru sa se intample, sunt necesare niste investitii de inceput, dar pentru care va veti multumi peste ceva timp. Solutia la problema spatiului este sa faceti in asa fel incat mobilierul deja existent sau parti ale casei sa ascunda spatii de depozitare.

Dupa cum vedeti mai sus, posibilitati sunt: puteti apela la tabureti, la dulapuri pe role inchise in perete, la rafturi in perete mascate de tablouri sau chiar si la mobilier rabatabil. In extremis, pana si canapelele pot fi adaptate/modificate astfel incat sa va permita sa mai faceti loc pentru diferite obiecte de mici dimensiuni. De exemplu, daca exista parinti cititori ai freshhome.ro, atunci stiti cat de frustrant este sa strangeti jucariilor celor mici din toata sufrageria. Cu o canapea exact ca cea din poza de mai sus, problema devine mult mai usor de rezolvat si implicit, mult mai putin frustranta.

Ultima idee pe care trebuie sa o punctam este cea a rafturilor pe role. Ele sunt, in principiu, o idee buna, insa nu pot fi adaptate in toate casele pentru simplul motiv ca nu toate locuintele au pereti grosi, care sa poate fi utilizati in acest fel. Totusi, daca amenajarile interioare au creat spatii stramte intre anumite parti ale casei, atunci da, aceasta idee poate fi foarte usor de pus in practica si foarte eficienta.

Tags : spatii depozitare

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.