close
Case Celebre

Casa lui Natalie Portman – o comoara retrasa si intima!

E imposibil sa nu o stiti pe Natalie Portman. Este una dintre cele mai cunoscute actrite din lume si, totodata, una dintre cele mai bine platite femei de la Hollywood. O stiti, probabil din filmele din seria Star Wars, Thor, Black Swan (pentru care era sa castige un premiu Oscar) si din alte pelicule de mare succes.

Astazi va prezentam casa lui Natalie Portman, cumparata recent pentru suma de 7,5 milioane de dolari, acolo unde vrea sa aiba parte de o viata linistita, fara paparazzi si fara jurnalisti, alaturi de celebrul dansator de balet Benjamin Millepied, care ii este si sot, dar si de cei doi copii ai lor.

Casa se afla in Santa Barbara, pe o proprietate de circa 10,4 acri si a fost achizitionata in ideea in care celebrul cuplu vrea sa se ocupe personal de educatia copiilor departe de animatie, de tumultul marilor orase, dar si de blitz-urile fotografilor. Bineinteles, accesul in zona este restrictionat, intrucat mai multe vedete de la Hollywood, precum si importanti politicieni, locuiesc in zona.

Proprietatea are vedere la ocean si a fost conceputa astfel incat fiecare camera in parte sa aiba parte de privelistea soarelui care se “scufunda” in apa la apus. Pe langa dormitoarele spatioase, in casa exista si o biblioteca si un spatiu de lucru, iar din spusele proprietarilor, urmeaza sa amenajeze 2 dormitoare pentru a fi mai prietenoase pentru copiii lor, in momentul de fata, dormitoarele fiind mai potrivite pentru adulti decat pentru micuti.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.