close
Idei

Dormitoare moderne pentru copii – idei pentru 2017!

Nu e nici prima si nici ultima data cand scriem despre dormitoare moderne pentru copii, caci acest domeniu este unul cat se poate de vast si de versatil. In functie de spatiul avut la indemana, dar si de buget, caci idei va dam noi suficiente, puteti crea relativ usor o incapere potrivita pentru cei mici.

Ca intotdeauna, primul sfat pe care vi-l dam este sa nu sacrificati functionalitatea in detrimentul designului. Asta nu inseamna sa burdusiti incaperea cu dulapuri si alte lucruri utile, ci sa incercati sa gasiti un echilibru intre ce e cu adevarat nevoie in camera unui copil, design si obiectele pe care le aveti deja in casa si pe care le considerati indispensabile.

Preferabil ar fi sa nu va lasati prada trendurilor, care sunt destul de volatile, ci mai degraba sa incercati sa construiti un spatiu ccare sa fie prietenos, confortabil, suficient de spatios pentru a nu crea senzatia de disconfort psihic, si nu in ultimul rand, cat de cat modern.


Personal, eu as investi mai mult in pat decat in orice altceva, intrucat cei mici au nevoie de o saltea care sa le tina spatele sanatos. Apoi, un birou bun, suficient de mare si un sistem de iluminat care sa fie potrivit pentru ochi ar urma pe lista investitiilor, lasand pe mai la sfarsit accesorii si decoratiuni.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.