close

Richard Branson e unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri si, totodata, unul dintre cei mai populari manageri, fiind cunoscut in special pentru modul neconventional in care isi trateaza si motiveaza angajatii. Astazi o sa vorbim despre casa lui Richard Branson, de fapt, una dintre casele magnatului american, o proprietate luxoasa din insorita Mallorca, acolo unde CEO-ul Virgin Airways isi petrece vacantele din Europa.

Proprietatea poarta numele de Son Bunyola Estate si a mai apartinut actualului proprietar pana acum 13 ani, cand acesta a vandut-o unui investitor european. Acum, proprietatea s-a intors in portofoliul lui Branson, insa de data aceasta ea are o dubla utilizare, in sensul ca atunci cand nu serveste pe post de casa de vacanta pentru proprietar, ea poate fi inchiriata.
casa lui richard branson 12

casa lui richard branson 11

casa lui richard branson 10

casa lui richard branson 9

casa lui richard branson 8

casa lui richard branson 7

casa lui richard branson 6

casa lui richard branson 5

casa lui richard branson 4

casa lui richard branson 3

casa lui richard branson 2

casa lui richard branson
De fapt, acesta a fost scopul initial al proprietatii: de a fi un fel de loc exclusiv de vacanta pentru amatorii de vacante exotice, fiind frecventata inca de acum 15-20 de ani de VIP-uri in cautare de locuri in care sa nu fie vanati de paparazzi.

Proprietatea cuprinde 2 vile, ambele construite si amenajate in stilul traditional mediteranean, care au fiecare piscina cu apa incalzita. Desi exista posibilitatea ca un bucatar profesionist sa vina sa gateasa pentru cei cazati acolo, oaspetilor li se ofera acces la bucataria ultradotata, fie au optiunea sa mearga in satele vecine sa manance, insa cei mai multi care aleg sa petreaca o vacanta acolo, merg in grupuri mari in care se gaseste cineva care sa gateasca.

O ultima mentiune pentru dormitoare si bai, care sunt toate imense si nu au alte electronice in afara de statii de andocare pentru ipod-uri, dar si terenurile de sport care sunt incluse in zone retrase ale proprietatii, care apropo, are o suprafata de 70 de acri de teren.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.