close
Hoteluri & Resorturi

Banyan Tree Hangzhou – resort de lux in China

Banyan Tree Hangzhou este cel mai nou resort care poarta semnatura celor de la Banyan Tree, despre care stim deja ca au hoteluri de lux in toata lumea. De asta data, resortul nu se afla intr-o zona exotica in genul insulelor spectaculoase prezentate de-a lungul timpului pe freshhome.ro, ci in China, in provincia Hangzhou, intr-un loc retras si linistit.

Bineinteles, resortul are un decor specific zonei si culturii chineze, atat pe interior, cat si pe exterior. Daca ar fi sa facem o comparatie, se spune ca ospitalitatea chinezeasca in Asia este echivalentul ospitalitatii grecesti in Europa, plus ca vorbim de un hotel de 5 stele, nu de ceva motel de pe centura oraselor industriale.

Banyan-Tree-Hangzhou-10

Banyan-Tree-Hangzhou-9

Banyan-Tree-Hangzhou-8

Banyan-Tree-Hangzhou-6

Banyan-Tree-Hangzhou-5

Banyan-Tree-Hangzhou-4

Banyan-Tree-Hangzhou-3

Banyan-Tree-Hangzhou-2

Banyan-Tree-Hangzhou-1
Resortul se mandreste cu cea mai mare oferta de ceaiuri dintre toate resorturile din Asia, un centru spa si doua restaurante proprii, astfel ca oaspetii care ajung in acest loc sa intre cu totul in cultura chinezeasca. Sunt 72 de vile (mini-pagode), la care se adauga si alte cateva cu caracter special (locul fiind frecventat si de inalti demnitari chinezi).

Fiecare camera contine in al sau decor elemente ce tin de cultura asiatica. Paturile sunt de-a dreptul imense, plus ca unele dintre camere au si propriul mini-salon spa.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.