close

Astazi, dupa o scurta pauza, revenim in forta cu un nou articol din seria caselor celebre si anume casa lui Tommy Hilfiger, o persoana emblematica in lumea modei. Casa pe care o prezentam astazi este casa acestuia din Miami, pe care a cumparat-o in urma cu cativa ani si pe care a incercat sa o vanda, fara succes insa, pentru suma de 27,5 milioane de dolari.

Sigur, casa este de vanzare inca din 2014, insa nimeni nu prea se inghesuie sa o cumpere, motiv pentru care ramane in posesia celebrului designer. De ce nu isi gaseste casa cumparator? Pe langa pret, unul dintre motive ar putea aea legatura cu personalitatea casei, decorata in stilul anilor 60-70, fara o peisagistica generala, ci mai degraba cu o unicitate ce poate fi gasita in fiecare coltisor al casei.


Motivul principal al tentativezi de vanzare rezida in faptul ca proprietarul nu petrece prea mult timp la Miami, insa o proprietate in genul necesita cheltuieli importante de mentenanta. In plus, putina lume ar avea ocazia sa spuna ca locuieste sau doar detine o casa care a fot decorata pe de-a-ntregul de un celebru designer.

Dar totusi, cu ce se lauda aceasta casa? In primul rand, cu 10 dormitoare, fiecare dintre ele fiind decorate in stil diferit. Sigur, modalitatile sunt oarecum excentrice, insa eventualele costuri de reamenajare ar fi insignifiante in comparatie cu costul de achizitie.

In plus, unul dintre marile plusuri e deschiderea directa la plaja pe o raza de 40 de metri. Nu e putin lucru sa ai propria ta bucatica de plaja si sa poti sa iesi direct la ocean, nu-i asa?

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.