close
Bucatarii

Bucatarii industriale – 25 de idei

Stiti de ce tot mai multi oameni isi indreapta atentia spre conceptul de bucatarii industriale? Pentru ca sunt foarte practice! Sunt facute sa ocupe cat mai putin spatiu, sa eficientizeze cat mai mult procesul de gatit, dar totodata, sa satisfaca si nevoile si preferintele utilizatorilor lor.

In plus, sunt destul de versatile si sunt concepute sa fie adaptabile oricarui tip de spatiu, fara ca asta sa insemne ca nu e nevoie de planning. Trebuie sa va ganditi din timp la fiecare aspect al bucatariei, tocmai pentru ca adoptand un stil industrial, e usor ca acest lucru sa altereze aspectul general al casei, dand impresia de restaurant, ori nimeni nu-si doreste asa ceva.


Solutiile sunt multiple si includ diverse combinatii. In limii mari, daca vorbim totusi de bucatarii industriale, vorbim de bucatarii in care metalul e materialul dominant, de bucatarii nu foarte inghesuite, cu aparatura de capacitate mare (incluzand aici de la hote la plite si alte aparate de gatit) si asa mai departe.

Bineinteles, se pot gasi si solutii pentru case mai mici in masura in care se doreste acest lucru, insa dimensiunile fac diferenta in acest caz, eistand posibilitatea unui volum mare de mancare pregatite, lucru care economiseste timp si nervi.

Am introdus si cateva bucatarii de apartament cu influente industriale, numai ca sa va inspirati. Bineinteles ca puteti adopta elemente din ceea ce vedeti mai sus, ideea e sa va folositi de ele si sa aduca si o adevarata valoare bucatariei voastre, nu sa fie doar pentru decor. Altfel… e doar spatiu umplut fara sens.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.