close
Case Celebre

Fosta casa a lui Lenny Kravitz

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi nu este casa lui Lenny Kravitz, ci fosta lui casa, cumparata in 2001 pentru 8,95 milioane de dolari si vanduta mai apoi unui mogul din industria imobiliara pentru suma de 14 milioane de dolari.
Proprietatea se afla in apropiere de Sunset Islands, un celebru cartier rezidential intesat cu case cu o valoare de ordinul milioanelor de dolari, in statul american California.

Are un stil ce se apropie de stilul mediteranean, care corespunde cumva cu stilul relaxat al artistului. Este situata in apropiere de ocean, are 6 dormitoare, 10 bai, pisicna, gradini interioare, camera de meditatii, piscina interioara, precum si propria sala, iar cireasa de pe tort este propria sala de cinema.
casa lui lenny kravitz 17

casa lui lenny kravitz 16

casa lui lenny kravitz 15

casa lui lenny kravitz 14

casa lui lenny kravitz 13

casa lui lenny kravitz 12

casa lui lenny kravitz 11

casa lui lenny kravitz 10

casa lui lenny kravitz 9

casa lui lenny kravitz 8

casa lui lenny kravitz 7

casa lui lenny kravitz 6

casa lui lenny kravitz 5

casa lui lenny kravitz 4

casa lui lenny kravitz 3

casa lui lenny kravitz 2

casa lui lenny kravitz

Casa se bucura de o pozitie speciala, de intimitate (acesta fiind unul dintre motivele pentru care artistul a cumparat-o initial, tocmai pentru a putea da petreceri fara a fi deranjati de paparazzi sau de vecini nemultumiti).

Un alt punct forte al fostei casei a lui Lenny Kravitz e gradina din spate, care are palmieri, hamace si 2 piscine mari si cu deschidere la canalul din apropiere si un ponton langa care sta ancorat un mini yacht.

Pe interior, casa pastreaza oarecum acelasi aer mediteranean, ba chiar prind contur si cateva influente arabesti. Spatiile sunt mari, pe alocuri un pic reci, dar a se observa ca nimic (poate in afara de sala de cinema) nu emite opulenta, ba chiar din contra, e ca si cum o persoana normala, care nu e in sfera publica, ar fi trait acolo.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.