close
Hoteluri & Resorturi

Waiea Tower – pentru cei care vor un penthouse de lux in Hawaii

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi poarta denumirea de Waiea Tower si este construit de catre cei de la Hughes Corporation in Hawaii, in apropiere de Oahu, pentru cunoscatori. Este un ansamblu rezidential de lux, bineinteles, cu preturi pe masura, aflat in acest moment in faza de constructie, dar pe terminate, cu termen de predare undeva spre finele anului 2016.

Acest proiect se vrea a fi unul dintre cele mai luxoase cladiri de penthouse-uri de lux din lume, cu un pret maxim de 36 de milioane de dolari pentru cei care vor dori sa stea in suita din varful cladirii. Altfel, un penthouse de lux in Hawaii, in aceasta cladire mai exact, va costa putin peste un milion de dolari, eventual poate un pic mai putin, in functie de pozitie.
penthouse in hawaii 7

penthouse in hawaii 6

penthouse in hawaii 5

penthouse in hawaii 4

penthouse in hawaii 3

penthouse in hawaii 2

penthouse in hawaii
Printre facilitatile oferite viitorilor locatari se afla un centrul interior de golf, in care functioneaza un simulator folosit si de catre profesionisti, piscine infinity, o sala de fitness de top, un centru de yoga si asa mai departe. Evident, la cati bani se baga in acest proiect, nu se poate umbla cu lucruri marunte.

Cea mai spectaculoasa incapere va fi, evident, suita de la ultimul etaj, care va avea piscina infinity proprie, 5 doritoare, dintre care 2 principale si un rest de casa amenajat in sistem open space, dar care foarte important, va da o imagine de ansamblu absolut magnifica catre ocean si catre insula, direct de la etajul 36.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.