close
Case Celebre

Noua casa a lui Jennifer Lopez

Despre casa lui Jennifer Lopez am mai vorbit pe freshhome.ro aici. Astazi vorbim despre cea mai noua achizitie a celebrei artiste, care tocmai a facut o investitie solida intr-o resedinta ce se vrea a fi o a doua casa de locuit pentru perioade mai lungi. Casa se afla in apropiere de Bel-Air si a fost cumparata de la un reputat rechin de pe Wall Street, Howard Shermann, pentru suma de 28 de milioane de dolari, asta dupa ce respectiva locuinta fusese listata pe piata imobiliara in luna septembrie a anului trecut pentru suma de 40 de milioane de dolari.

Shermann a cumparat casa in 2003, insa a supus-o unui amplu proces de restaurare si redecorare. De altfel, unul dintre motivele pentru care Jennifer Lopez a investit 28 de milioane de dolari in aceasta proprietate e faptul ca, pe langa ca zona e plina de celebritati, in casa sunt o multime de antichitati frantuzesti si nu numai de calitate, aduse in mod special de peste ocean pentru a fi in aceasta locuinta.

noua casa a lui jennifer lopez 21
noua casa a lui jennifer lopez 20
noua casa a lui jennifer lopez 19
noua casa a lui jennifer lopez 18
noua casa a lui jennifer lopez 17
noua casa a lui jennifer lopez 16
noua casa a lui jennifer lopez 15
noua casa a lui jennifer lopez 14
noua casa a lui jennifer lopez 13
noua casa a lui jennifer lopez 12
noua casa a lui jennifer lopez 11
noua casa a lui jennifer lopez 10
noua casa a lui jennifer lopez 9
noua casa a lui jennifer lopez 8
noua casa a lui jennifer lopez 7
noua casa a lui jennifer lopez 6
noua casa a lui jennifer lopez 5
noua casa a lui jennifer lopez 4
noua casa a lui jennifer lopez 3
noua casa a lui jennifer lopez 2

noua casa a lui jennifer lopezGenul acesta de casa e departe de-a fi una dintre acele resedinte ultra-moderne, ba chiar din contra: bucataria e tipicfrantuzeasca, ba chiar are si o parte de mobilier vintage, iar pe interior, cel putin la o prima vedere, lucrurile par bine aranjate, dar nimic care sa iasa in evidenta in mod special. Asta e marea reusita a designer-ului cu care a lucrat Shermann, pentru ca a reusit sa faca o casa cu o valoare imensa sa para 100% prietenoasa si nu impunatoare pe masura pretului.

Un alt mare avantaj e cel al spatiului verde, resedinta fiind situata pe o suprafata de 8 acri patrati. Desigur, exista si o casa pentru oaspeti care mai ocupa un pic de spatiu, dar in rest, iarba verde si vegetatie cat cuprinde. Pe timp de seara, datorita sistemului de iluminat exterior, intreaga resedinta e invelita intr-un fel de aura, un efect vizual foarte puternic si spectaculos.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.