close
Case Celebre

Yellowstone Club – locul unde merg miliardarii la schi

Yellowstone Club e un loc unic in lume, iar asta pentru ca au fost pionierii cluburilor private de munte. Clubul are atat de multi bani incat au concesionat un intreg munte, o suprafata de 360 de acri de partii amenajate si intretinute viguros de catre cei din staff. De ce aceasta de investitie? Pentru ca printre membrii clubului se afla cei mai bogati oameni din lume, printre care si Bill Gates, Eric Schmidt (unul dintre fondatorii Google), Justin Timberlake si altii asemenea.

Ca sa intrati in Yellowstone Club, trebuie sa platiti o taxa initiala de 300,000 de dolari, iar mai apoi in fiecare an alti 37500 de dolari. De asemenea, acceptarea este in conditionata de si de obligativitatea de a avea proprietati imobiliare in zona, care apropo, nu e catusi de putin una destinata celor conditionati de bugete relativ limitate.

Situat in apropierea muntilor Stancosi, clubul e creat astfel incat sa poata sa satisfaca nevoile familiilor membrilor, indiferent de varste. Mai jos aveti cateva cabanele acestui club, pe care membrii le pot accesa oricand, cu conditia sa respecte regulile interne. Cel mai nou proiect e Rainbod Lodge, o cabana montana de top cu propriul centru spa, cu piscina cu apa termala, cu centru de fitness, precum si cu instructori acreditati pentru amatorii de sporturi de iarna.
yellowstone-club-11

yellowstone-club-10

yellowstone-club-9

yellowstone-club-8

yellowstone-club-7

yellowstone-club-6

yellowstone-club-5

yellowstone-club-4

yellowstone-club-3

yellowstone-club-2

yellowstone-club
O alta facilitate oferita membrilor e faptul ca protectia este asigurata de divizia interna a clubului, condusa de catre un fost agent secret. Paparazzi sunt tinuti la distanta, astfel ca membrii clubului nu trebuie sa mearga cu bodyguard-ul peste tot.

Cat despre celelalte facilitati oferite oaspetilor, dar si despre partiile din jur, aflati cca Yellowstone Club are nu mai putin de 15 teleski-uri proprii, cat si 60 de mini-partii, astfel incat oaspetii lor sa se bucure din plin de intimitate, atat in cabane, cat si pe partii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.