close
Case & Vile

Antara Palace – pentru cei care vor o vacanta de lux in Cipru

Stiti despre ce nu am vorbit niciodata? Am tot vorbit despre resorturi din SUA, din Grecia, Spania, Portugalia, dar niciodata nu am discutat despre ce gasim in Cipru, o destinatie la fel de populara ca cele deja prezentate, care chiar are cu ce sa se mandreasca. De exemplu, astazi vorbim despre Antara Palace Wellness and Destination Spa, un resort cipriot exclusivist localizat pe coasta insulei Aphrodita, mai exact in apropiere de oraselul Paphos, un resort care isi propune sa-si serveasca fiecare oaspete ca si cum ar apartine unei famili regale.

Sa fiu sincer, Antara Palace e diferit fata de tot ceea ce am mai prezentat de-a lungul timpului pe freshhome.ro, pur si simplu din cauza dotarilor. Fiind un resort exclusivist (cu preturi pe masura), staff-ul este mult mai dedicat clientilor, iar asta se vede atat in feedback-ul oferit, cat si in preturile pe care oaspetii le au de platit. Totusi, ofertele sunt all inclusive, iar foarte putine lucruri extra se adauga separat contra cost.
antara-palace-12

antara-palace-11

antara-palace-10

antara-palace-9

antara-palace-8

antara-palace-7

antara-palace-6

antara-palace-5

antara-palace-4

antara-palace-3

antara-palace-2

antara-palace-1
Oaspetii au la indemana mai multe optiuni de suite “royale”, denumite Kerylos, Pearl si Buddha, pot opta pentru suita prezidentiala sau pur si simplu pot opta pentru suita standard.

Pe interior, resortul si camerele (imense) au o influenta puternic greceasca, dar isi pastreaza totusi alura specifica hotelurilor de lux vestice. Adaugati la asta servicii de butlering non stop, sala de cinema privata si un centru spa care rivalizeaza cu oricare alt centru spa din lume, toate acestea intr-un loc retras, cu peisaje sublime si aveti reteta succesului.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.