close
Dormitoare

20 de idei de dormitoare pentru oaspeti

Desi am mai vorbit de-a lungul timpului despre dormitoare pentru musafiri si nu numai, astazi va prezentam alte 20 de idei de dormitoare pentru oaspeti, care, speram noi, o sa va inspire sa faceti alegerile potrivite.

Ce trebuie sa aiba un dormitor pentru musafiri? In primul rand, ar fi de preferat un pat dublu, cu o saltea nu foarte moale, tocmai pentru o odihna eficienta, dar si pentru un confort sporit. Nu e nevoie de spatiu foarte mult, dar un pat dublu, 1-2 veioze si o sursa principala de lumina, o oglinda si 1-2 dulapioare pentru haine tot ar trebui sa fie.
idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-20

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-19

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-18

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-17

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-16

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-15

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-14

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-13

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-12

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-11

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-10

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-9

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-8

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-7

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-6

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-5

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-4

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-3

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti-2

idei-de-dormitoare-pentru-oaspeti
Aruncati un ochi peste poza de mai sus, de exemplu: nu toate, dar multe dintre dormitoarele descrise mai sus au cateva accesorii, care sa aminteasca totusi oaspetilor, ca se afla intr-o locuinta si nu intr-o camera de hotel.

Un mi sfat: daca vreti sa amenajati un dormitor pentru oaspeti, odata ce faecti asta, petreceti cateva nopti in incaperea respectiva, tocmai pentru a depista micile inconveniente despre care nu ati afla niciodata de la oaspetii vostri. De asemenea, becurile trebuie sa aiba lumina calda, nu foarte puternica, tocmai deoarece lumina puternica altereaza odihna si ciclurile de somn.

Altfel, e important ca si pernele sa fie destul de tari si de dense, nu pufoase si mici, deoarece cele din urma sunt nu numai inconfortabile, ci si deloc practice. Ar fi bine sa aveti si 2 paturi pregatite, tocmai pentru situatiile in care cei pe care-i cazati acolo nu sunt un cuplu, iar pentru puncte in plus, cateva tricouri unisex de schimb pentru situatiile neprevazute ii vor face pe oaspetii vostri sa va fie recunoscatori pe vecie.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.