close
Case & Vile

Cabana la munte cu vederi panoramice !

Astazi va vom vorbi despre o cabana la munte ce are vederi panoramice incredibile si un design contemporan. Aceasta este asezata in aproprierea unui parc national si are un rau in apropriere. Asa ca fiecare dimineata aici are un cadru de poveste. Ce poate fi mai frumos decat sa va treziti si sa admirati natura verde sau sa ascultati sunetul apei curgatoare? Este un loc ce parca intinereste in fiecare zi si ii ajuta pe proprietari sa se bucure de viata.

Designerii cabanei au incercat sa profite de tot ce o inconjoara si sa ii valorifice ptentialul la maxim. Are un acoperis ce nu este clasic si uniform. Acesta are pe alocuri curbe ce aduc acel altceva in materie de constructii. Cabana este prevazuta cu ferestre foarte mari ce permit celor din interior sa admire varfurile muntelui acoperite cu zapada in toata splendoarea lor.

Tot interiorul este foarte luminos si permite naturii sa isi lase amprenta peste absolut orice. Mai adaugam ca proprietarul este un iubitor de arta. Astfel obiectele decorative sunt formate din arta contemporana si sculpturi.

Sa ne rasfatam privind imaginile cu aceasta cabana la munte:

cabana-munte (16)

cabana-munte (15)

cabana-munte (14)

cabana-munte (13)

cabana-munte (12)

cabana-munte (11)

cabana-munte (10)

cabana-munte (9)

cabana-munte (8)

cabana-munte (7)

cabana-munte (6)

cabana-munte (5)

cabana-munte (4)

cabana-munte (3)

cabana-munte (2)

cabana-munte (1)

cabana-munte (20)

cabana-munte (19)

cabana-munte (18)

cabana-munte (17)

Ca orice cabana ce se respecta are un exterior imbracat in piatra si lemn. Este specificul zonelor montane. Lemnul se pastreaza si la interior. Numai ca este putin mai aparte. Arata mai elegant si nu este din acela masiv. Este ca si cum ar fi o casa pe plaja. Acesta este laminat si luceste impreuna cu piesele de mobilier. Probabil ati observat din poze ca aceasta are si o veranda asezata cumva la inaltime. Este locul ideal pentru a va bea cafeaua in fiecare dimineata. Aceasta cabana este tot ceea ce si-ar putea dori fiecare din noi in aceasta viata.

Tags : cabana la munte

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.