close

Pentru ca afara doamna iarna s-a incapatanat sa isi intre in drepturi, parca mintea noastra incepe sa zburde la momentele copilariei. La acele decoruri cu soba din casa bunicilor si la seri de ascultat povesti in timp ce ne beam un ceai cald. Pentru ca astazi am devenit nostalgici am zis sa va pregatim un articol cu idei de redecorare in stil rustic atat pentru casa cat si pentru apartament.

De altfel persoanele care aleg un astfel de decor reusesc sa se diferentieze de restul. Foarte rar veti vedea intr-un apartament sau o casa care nu e la munte astfel de amenajari.

In momentul in care incepeti reamenajarea nu uitati ca lemnul este tema permanenta a stilului rustic. Plus ca mobila trebuie sa fie in general masiva si sa pastreze culoare originala a materialului din care este confectionata. Si ca orice decor rustic ce se respecta semineul ar trebui sa fie nelipsit. Povestile vor prinde un farmec anume in momentul in care sunt spuse sub bataia focului.

Nu este neaparat nevoie sa redecorati intregul apartament in acelasi stil. Puteti chiar sa va jucati cu stilurile si sa faceti faceti fiecare camera sa aiba specificul ei. In imaginile ce urmeaza va vom oferi idei de amenajare in stil rustic a unei bucatarii, sufragerii sau dormitor. Speram sa va fie de ajutor si asteptam fotografii cu amenajarile voastre.

decor rustic (1)

decor rustic (2)

decor rustic (3)

decor rustic (4)

decor rustic (5)

decor rustic (6)

decor rustic (7)

decor rustic (8)

decor rustic (9)

decor rustic (10)

decor rustic (11)

decor rustic (12)

Tags : cabana la muntedecor apartamentdecor interiordecor rusticmodele semineusemineustil rustic

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.