close
Case & Vile

Casa maiestuoasa cu influente rustice in Utah

Americanii au un anume tip de case carora le spun “ranch”, care este foarte prost tradus in romana drept ferma, ori genul caselor acestea nu are nimic de-a face cu conceptul traditional de ferma, cel putin nu cel in forma industriala. O sa vedeti imediat si de ce. Proprietatea pe care o prezentam astazi apartine lui Vinny Smith si poarta numele de “Riverband Ranch” si este imensa, spectaculoasa si eleganta, dar nu in ultimul rand, de vanzare pentru suma de 30 de milioane de dolari.

Daca nu ati auzit de Vinny Smith, este un nume important pe piata de capital, fiind fondatorul Toba Capital si implicat in multiple alte startup-uri si afaceri in postura de investitor, dar si fostul CEO al unei companii achizitionate de catre cei de la Dell pentru suma de 2,4 miliarde de dolari.

Proprietatea se intinde pe o suprafata de 1918 acri si in imediata proximitate a unui rau (populat, zice-se). Ea vine la pachet cu un helipad propriu, sisteme de securitate ultraperformante si contacte pentru Blackwater, sala proprie de cinema, crama cu temperatura controlata etc.


Casa principala are 8 dormitoare si 9 bai complete, decorate toate intr-un stil modern, dar cu influente rustice, tocmai pentru a fi in ton cu superbul peisaj inconjurator. Desigur, exista si locuinte secundare pentru staff si personalul de la paza, camera de siguranta si cale de acces catre oras, care apropo e la doar 25 de minute distanta.

Desi proprietatea in sine este impresionanta, ea este pusa la vanzare tocmai pe fondul faptului ca familia proprietarilor nu are timp sa ajunga in Utah, fiind prinsi cu afacerile familiei, educatia copiilor care este principala tinta a acestei perioade, neapucand sa se bucure de acest ranch la adevarata sa valoare, chiar daca de-a lungul timpului au adunat numeroase amintiri de suflet in acest loc si chiar daca acest loc are o insemnatate fundamentala.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.