close
Case & Vile

Casa masiva pe o proprietate impresionanta din Italia

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi se numeste Tenuta degli Angeli si este o casa masiva situata pe o proprietate impresionanta din apropierea Marii Adriatice. Pozitionata pe deal, acolo unde ofera o priveliste atat spre pajistile inconjuratoare, cat si spre mare, casa impresioneaza prin dimensiunile masive, prin forma si stil, dar nu in ultimul rand prin pozitie.

Casa principala este “acompaniata” de o cladire secundara, pentru staff-ul angajat in permanenta aici. Pe langa multiplele terase si locuri retrase, casa este inconjurata de circa 13 hectare de pajisti, dar pe care se afla si o mica plantatie de masline, plus ca stilul italienesc traditional e evident in zona gradinii si in amenajarile exterioare, chiar si pentru un ochi neavizat.
casa-masia-23

casa-masiva-22

casa-masiva-21

casa-masiva-20

casa-masiva-19

casa-masiva-18

casa-masia-17

casa-masiva-16

casa-masiva-15

casa-masiva-14

casa-masiva-13

casa-masiva-12

casa-masiva-11

casa-masiva-10

casa-masiva-9

casa-masiva-8

casa-masiva-7

casa-masiva-6

casa-masiva-5

casa-masiva-4

casa-masiva-3

casa-masiva-2

casa-masiva

Pe langa faptul ca gazduieste o casa masiva, proprietatea in sine are o arhitectura interesanta, cu trasee largi si bine amenajate, cu acoperis pe tot parcursul spre usa principala, cu labirint de gard viu pitic si altele asemanatoare, care pur si simplu ridica statutul intregii proprietati.

Pe interior, sunt 11 camere si 14 bai in total, dintre care cea mai impresionanta este suita principala, care are si un dressing, precum si propria-i terasa. Decoratiunile interioare sunt grandioase si vor fi lasate viitorilor proprietari (pentru ca da, intreaga proprietate este de vanzare pentru suma de 6,2 milioane de dolari), inclusiv sculputurile si operele de arta.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.