close
Idei

Covorare intrare amuzante – 20 de idei

Cred ca am descoperit o posibila nisa pentru cine ar vrea sa investeasca in asa ceva. Cautand ceva covorase intrare mai aspectuoase, altele fata de cele care se gasesc in comert, am realizat ca in afara de cele traditionale, nu exista pe piata romaneasca ceva “presuri” mai atragatoare.

Asadar, am ales pentru voi cateva idei de pe ebay.com si alte marketplace-uri internationale, mergand pe ideea ca la americani, cel putin, astfel de covorase sunt foarte populare, dar si ca nu exista niciun motiv pentru care ele nu ar putea deveni populare si in Romania.
covorase-intrare-20

covorase-intrare-19

covorase-intrare-18

covorase-intrare-17

covorase-intrare-16

covorase-intrare-15

covorase-intrare-14

covorase-intrare-13

covorase-intrare-12

covorase-intrare-11

covorase-intrare-10

covorase-intrare-9

covorase-intrare-8

covorase-intrare-7

covorase-intrare-6

covorase-intrare-5

covorase-intrare-4

covorase-intrare-3

covorase-intrare-2

covorase-intrare
Daca cititi si mesajele, veti vedea ca cele de mai sus au deseori mesaje amuzante. Sunt facute sa fie remarcate, sa reziste in conditii de umezeala, dar si sa-i amuze pe cei care va calca pragul. Asta are un efect pozitiv ascuns, intrucat chiar si un zambet poate sa schimbe adesea starea de spirit in mai bine, ori asta e intotdeauna un lucru pozitiv.

Totusi, inainte sa comandati astfel de covorase pentru intrare, asigurati-va ca sunt poze complete, iar comerciantul ofera detalii cu privire la produsul pe care il vinde. Dincolo de aspectul nonconformist, covorasul trebuie sa aiba si scop practic, ori asta inseamna ca trebuie sa fie eficient, sa absoarba umezeala si sa fie usor de curatat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.