close
Case & VilePiscine

Case cu piscina – avantaje si dezavantaje

Despre casa cu piscina am mai vorbit de-a lungul vremii pe freshhome.ro si astazi reluam subiectul cu 30 de idei noi, insa de data aceasta vorbim si despre avantaje si dezavantaje.

In principiu, avantajele sunt mai numeroase, prin urmare vorbim despre ele in prima faza. In primul rand, pentru cei care nu vor sa se stabileasca de tot intr-o anume locuinta, ci exploreaza si ideea de a vinde locuinte pentru profit, investitia chibzuita intr-o piscina de dimensiuni adaptate proprietatii e cat se poate de buna, pur si simplu pentru ca un astfel de ansamblu creste substantial valoarea unei proprietati.

Apoi, efectul vizual si insasi utilizarea piscinei pentru pura placere a proprietarilor/chiriasilor si a oaspetilor nu trebuie uitate, acestea fiind mult mai importante decat evolutia pretului proprietatii. Piscinele sunt relaxante, stimuleaza sanatatea fizica si psihica, cat si refacerea de dupa saptamani sau zile grele de munca.
case-cu-piscina-30

case-cu-piscina-29

case-cu-piscina-28

case-cu-piscina-27

case-cu-piscina-26

case-cu-piscina-25

case-cu-piscina-24

case-cu-piscina-23

case-cu-piscina-22

case-cu-piscina-21

case-cu-piscina-20

case-cu-piscina-19

case-cu-piscina-18

case-cu-piscina-17

case-cu-piscina-16

case-cu-piscina-15

case-cu-piscina-14

case-cu-piscina-13

case-cu-piscina-12

case-cu-piscina-11

case-cu-piscina-10

case-cu-piscina-9

case-cu-piscina-8

case-cu-piscina-7

case-cu-piscina-6

case-cu-piscina-5

case-cu-piscina-4

case-cu-piscina-3

case-cu-piscina-2

case-cu-piscina
Haideti sa vorbim un pic si despre dezavataje: in primul rand, amenajarea unei piscine moderne costa si nu putin, in functie de dimensiuni, tehnologii. Vorbim de o investitie care nu e intotdeauna accesibila celor cu bugete foarte limitate, dar care, din fericire, e o investitie durabila.

Al doilea dezavantaj e faptul ca o piscina necesita mentenanta. Lucrarile de intretinere nu sunt greu de infaptuit, insa trebuie sa fie facute la timp si nicidecum mai tarziu. De asemenea, instalatiile trebuie pregatite si pentru anotimpul rece, chiar daca piscina e goala. Apoi, nu trebuie neglijat nici mentinerea curata a apei, precum si fateta cosmetica a piscinei.

Nu in ultimul rand, trebuie luat in considerare si pretul apei, pentru ca o piscina, cu cat e mai mare, cu atat mai mult necesita costuri mai mari de umplere, lucru care se adauga substantial la costurile finale.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.