close
Case Celebre

Casa lui Steve Cohen – un penthouse de aproape 70 de milioane de dolari

Astazi reinviem un pic sectorul de case celebre si va vorbim despre casa lui Steve Cohen. Daca nu sunteti in lumea finantelor, probabil nu stiti despre cine e vorba, insa in linii mari, e unul dintre cei mai cunoscuti miliardari americani si, totodata, unul dintre cei mai de succes investitori din lume.

Si totusi, pentru ca nimeni nu le poate anticipa pe toate, povestea casei lui are legatura si cu o oferta ratata. Cohen si-a relistat penthouse-ul pentru suma de 67,5 milioane de dolari, cu 4 milioane de dolari mai putin decat ceruse in luna mai a acestui an, asta dupa ce primise o oferta de 110 milioane de dolari la inceputul anului 2011. E o pilda pentru noi toti, care ne spune ca nu trebuie niciodata sa ne lacomim prea mult.

Ce-i drept, penthouse-ul (care, apropo, este pe 2 etaje) se afla intr-o zona selecta a cartierului Manhattan, intr-una dintre cele mai cunoscute cladiri, in Bloomberg Tower Complex.
casa-lui-steve-cohen-12

casa-lui-steve-cohen-11

casa-lui-steve-cohen-10

casa-lui-steve-cohen-9

casa-lui-steve-cohen-8

casa-lui-steve-cohen-7

casa-lui-steve-cohen-6

casa-lui-steve-cohen-5

casa-lui-steve-cohen-4

casa-lui-steve-cohen-3

casa-lui-steve-cohen-2

casa-lui-steve-cohen
Pozele sunt graitoare, insa ceea ce vreau sa subliniez e apropierea fata de Central Park, precum si privelistea indreptata catre Empire State Building direct din living.

In ciuda valorii, casa nu exprima opulenta. Are 5 dormitoare, majoritatea decorate in stil minimalist, tocmai pentru ca cei care-si permit sa plateasca o astfel de suma cu siguranta nu stau prea mult pe acasa, iar atunci cand stau, nu au nevoie decat de relaxare, priveliste si confort.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.