close
Case & Vile

Case de ciment – design versatil si avantaje nebanuite!

Ideea de case de ciment nu e noua, nu e nici veche, dar nu e nici pe departe la final, ba chiar din contra. Singurule lucruri care se schimba sunt pecerceptia noastra cu privire la ele, forma si designul de interior. Pentru articolul de astazi o sa va prezentam cateva concepte interesante de case de ciment.

De ce acest material? Pentru ca, surprinzator, este calduros iarna, racoros vara, este un bun izolator termic si nu extrem de scump. Spre deosebire de alte materiale mai populare, este relativ ieftin si mai usor de modelat dupa bunul plac, fara ca asta sa puna o presiune enorma pe bugetele proprietarilor.


Unul dintre avantajele acestui tip de case este faptul ca sunt masive, ies in evidenta, sunt impunatoare si masive, lucru care da avantaje semnificative pe o piata imobiliara plina de case la indigo. Un alt avantaj e faptul ca sunt rezistente la presiune, la conditii meteorologice, dar pe deasupra, pot suporta o greutate mare. Acesta este motivul pentru care multe dintre blocurile de mari dimensiuni contin in structura lor si ciment.

Ganditi-va ca pot exista solutii astfel incat sa puteti incorpora piscine interioare, fara ca umezeala sa se strecoare prin pereti si sa produca pagube!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.