close
Piscine

Cada ingropata – idei pentru casele voastre!

Conceptul de cada ingropata in podea e destul de recent aparut in zona de design interior in Romania si, din pacate, o alegere destul de rar facuta, motiv pentru care este considerat de-a dreptul luxuriant. Sigur, sunt concepte care se pot implementa mai mult in case, insa se pot gasi si solutii pentru apartamente, cu conditia ca spatiul avut la dispozitie in baie sa fie suficient de mare.

Posibilitatile sunt destul de numeroase. Ideea e ca acest concept de cada ingropata aduce oarecum impresia de spa. Paradoxal, e mai usor de intretinut si mai usor de curatat, dar si mult mai sigur decat conceptul clasic de baie. Dimensiunile pot varia, atat in ceea ce priveste diametrul (sau dimensiunile, in functie de forma), dar ca sfat, unul dintre trendurile actuale presupune cazi ingropate verticale, cu inaltimea pe post de dimensiune dominanta.

Personal, nu cred ca e o idee buna implementarea unei cazi ingropate sau impamantate, cum vreti sa-i spuneti, intr-o camera in care exista si carti, indiferent ce vedeti prin filme sau prin reviste. Celuloza atrage apa si asta distruge in timp filele, deci nu are rost.

Aveti chiar si posibilitatea unor cazi cu vibromasaj care la fel, sa fie ingropate, insa asta presupune planning si ceva mai multe costuri, atat de mentenanta, cat si de amenajare, pur si simplu pentru ca e mult mai greu de implementat si de reparat un astfel de amplasament.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.