close

Daca sunteti printre norocosii care tocmai si-au amenajat o casa langa ocean, langa mare sau langa un lac, trebuie neaparat sa cititi urmatoarele randuri. Pentru a beneficia la maxim de privelistea oferita de apa, design-ul camerelor principale si al dormitoarelor trebuie sa fie facut cu mare atentie, astfel incat proprietarii sa beneficieze la maxim de vecinatatea lacului/marii/oceanului.

dormitoare cu vedere la ocean

dormitoare cu vedere la ocean 2

dormitoare

dormitoare 4

dormitoare 5

dormitoare 6

dormitoare 7

dormitoare 8

dormitoare 9


dormitoare cu priveliste

dormitoare 11

dormitoare 12

dormitoare 13

dormitoare 14

dormitoare 15
In galeria de mai sus am selectat 15 dormitoare cu vedere la ocean care ni s-au parut interesante, care va pot oferi o idee de ansamblu despre cum puteti sa va decorati dormitoarele. Ca idee generala, decorul depinde foarte mult de zona geografica, de temperatura medie de afara, precum si de spatiul disponibil in dormitor. Cineva care are casa intr-o zona in care temperatura medie este de peste 20 de grade in timpul anului isi va permite sa foloseasca pereti mari de sticla fara sa ii pese de izolarea termica, pe cand cineva care are casa langa Marea Neagra sau in orice alta zona nordica nu va putea face acest lucru. Pur si simplu ferestrele mari inseamna pierderi enorme de caldura, indiferent de gradul lor de izolare.

In plus, daca va uitati peste pozele de mai sus veti vedea ca se respecta aceleasi reguli ca la decorarea generala a dormitoarelor, singurele diferente fiind in functie de dimensiunile ferestrelor si/sau de prezenta peretilor de sticla. In rest, accentul se pune pe confort, pe culori calde si primitoare, pe alb, precum si pe contraste placute ochiului. Practic, dormitorul trebuie sa fie un loc odihnitor, relaxant, astfel ca nu e nevoie de contraste extrem de puternice si nici de obiecte decorative care sa socheze. Tocmai de aceea, in cazurile in care acest lucru e posibil, imaginea relaxanta a marii e de preferat in detrimentul oricarui televizor cu diagonala de N inch.

Tags : dormitor exotic

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.