close
Baie

Bai simple, moderne si elegante de la Flaper

Ati observat vreodata tendintele minimaliste din revistele de home design sau de arhitectura? Indiferent ca vorbim de bai (despre care am scris destul de mult AICI), de cladiri de birouri sau de apartamente, trend-ul actual este acela de a promova modernismul, sau mai bine zis, minimalismul. Sigur, nu toate proiectele moderne sunt minimaliste, insa multe dintre ele au influente destul de pregnante ale acestui stil.

In cele ce urmeaza, v-am pregatit o colectie noua de bai simple, moderne si elegante, proiectate de catre cei de la Flaper. Colectia se numeste Shape&Scoop, iar autorul ei este Michael Schmidt, un designer specializat in interioarele minimaliste, care de altfel, a fost premiat si laudat in multe dintre revistele de top de arhitectura.
bai

bai 2

bai 3

bai 4

bai 5

bai 6

bai 7

bai 8

bai 9

bai 10

bai 11

bai 12
Sigur, aceasta colectie se incadreaza in categoria de bai de lux, deci nu se potriveste oricarei case. Totusi, trebuie sa recunoastem ca majoritatea principiilor/conceptelor de la baza colectiei Shape&Scoop sunt unice, abordate intr-o maniera practica si inteligenta si mai mult, se incadreaza perfect cu restul baii. De exemplu, o parte din cazi dau impresia ca ar izvori direct din perete, iar in juru-le se afla o structura de lemn, care poate fi folosita atat pe post de piedestal, cat si ca dulapior pentru prosoape si alte obiecte sanitare.

In plus, colectia utilizeaza si tehnologia, chiar daca intr-o maniera foarte subtila. In spatele oglinzilor se afla senzori, care imbunatatesc reflexia in functie de cantitatea de lumina prezenta in baie.

Tags : baie eleganta

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.