close
Dormitoare

Dormitoare gri – cateva idei pentru voi!

In mod traditional, culoarea gri este considerata a fi depresiva si de neconceput intr-un dormitor obisnuit. Ei bine, in acest articol ne propunem sa facem un pic pe avocatul diavolului si sa va prezentam cateva dormitoare gri care sa va dovedeasca contrariul.

In primul rand, chiar daca griul este culoare dominanta, asta nu inseamna ca numai el trebuie sa se observe. Uitati-va la pozele de mai jos, de exemplu, cum punctele focale sunt create de culori puternice sau deschise, creand astfel un efect vizual placut, iar dormitoarele respective, din camere ce ar fi trebui sa fie depresive si obositoare, sa fie moderne, confortabile si demne sa apara in revistele de arhitectura.

Uitati, de exemplu, cat de bine se potrivesc dungile verticale albe pe asternuturi gri, impreuna cu purpuriul sau cu alta culoare inchisa si puternica.
dormitoare gri 30

dormitoare gri 29

dormitoare gri 28

dormitoare gri 27

dormitoare gri 26

dormitoare gri 25

dormitoare gri 24

dormitoare gri 10

dormitoare gri 9

dormitoare gri 5

dormitoare gri 25

dormitoare gri 24

In plus, un alt secret este ca in camerele respective sa nu fie o singura nuanta de gri, eventual chiar si negru. Desigur, iluminatul trebuie sa fie compus neaparat din lumina calda, tocmai pentru ca lumina rece aduce mai degraba cu atmosfera de la munca sau din locuri mai formale, pe cand lumina calda creeaza un confort aparte, cum numai un dormitor confortabil il poate oferi.

Culorile pastelate merg si ele din plin, insa in dormitoare gri ceva mai lumnoase, in care exista si alb si alte culori complementare mai deschise. Griul, de exemplu, merge bine in unele situatii cu galbenul (nuanta mustarului), dar pentru acest gen de combinatie trebuie ceva mai mult planning, eventual sa vedeti live cam cum arata inainte sa va schimbati dormitoarele cu asa ceva.

Nu in ultimul rand, dormitoarele gri merg foarte bine complementar cu nuantele deschise de albastru maritim, dar si cu albul, mai ales daca vorbim de dormitoare simpliste, minimaliste.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.