close
Idei

Rafturi moderne pentru carti si nu numai

Daca m-a deranjat vreodata ceva la locuintele mai vechi, atunci rafturile acelea vechi, de regula in bibliotecile sau in dulapurile acelea masive, sunt cele mai deranjante. De ce? Pentru ca de cele mai multe ori, sunt facute din materiale peste care amprenta vremii se simte puternic, fiind din cele mai multe ori produse “de consum”, facute la gramada.

O idee preconceputa e ca rafturile ar fi doar pentru carti sau doar pentru obiecte decorativa, ori de buna seama ca nu exista reguli pentru asa ceva, asa ca pentru astazi v-am pregatit o mica colectie de rafturi moderne, care sa va ajute in cazul in care pregatiti o redecorare.
rafturi moderne 30

rafturi moderne 29

rafturi moderne 28

rafturi moderne 27

rafturi moderne 26

rafturi moderne 25

rafturi moderne 24

rafturi moderne 23

rafturi moderne 22

rafturi moderne 21

rafturi moderne 20

rafturi moderne 19

rafturi moderne 18

rafturi moderne 15
Primul lucru pe care ar trebui sa il decideti ar trebui sa fie pozitia rafturilor si daca ele vor incorpora sau nu un televizor. De regula, daca rafturile sunt in living, atunci ele incorporeaza si un televizor. Recomandarea noastra ar fi ca, in cazul in care va decideti spre asa ceva, sa va faceti intregul ansamblu la comanda, in functile de nevoile voastre si nu neaparat in functie de ce se gaseste in comert. Da, poate sunt ansambluri mai ieftine, dar daca voi aveti mai multe lucruri, fie ele carti, accesorii sau orice mai vreti sa depozitati pe respectivele rafturi, ar fi pacat ca ele sa nu incapa doar pentru cateva zeci de lei economisiti.

Chiar daca efectul vizual este puternic intr-o biblioteca in care cotorul este intors la perete, insa din punct de vedere practic, nu aduc niciun folos, pentru ca daca va trebuie o carte anume, trebuie sa mergeti pe ghicite, ori pentru amatorii de carti, acest lucru e cat se poate de inutil.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.