close

In decorarea unui dormitor modern trebuie sa tineti cont de estetica finala si sa aveti mereu o continuitate si o imbinare a elementelor. Trebuie sa existe un echilibru intre forma si functionalitate pentru ca totul sa fie complet. Sa nu uitam ca dormitorul este acel spatiu care ne adopta si devine refugiul nostru in momentele grele, dupa o zi de munca sau pur si simplu cand vrem sa stam fara sa ne gandim la ceva anume. Este acel loc in care ne spunem supararile, iubim, plangem, radem. El va sti mereu toate probleme noastre. Tocmai de aceea trebuie sa aveti grija sa il transformati si vizual in confidentul vostru.

Iar patul este cu siguranta cea mai importanta piesa din camera si centrul focal al acesteia. Confortul oferit de el este un bine necesar. Aici este si in functie de preferinte sau de nevoi: poate avea o saltea mai moale sau mai tare, sa fie pe arcuri sau nu, sau de ce nu, una cu apa.

pat-dormitor-ieftin (1)

pat-dormitor-ieftin (2)

pat-dormitor-ieftin (3)

pat-dormitor-ieftin (4)

pat-dormitor-ieftin (5)

pat-dormitor-ieftin (6)

pat-dormitor-ieftin (7)

pat-dormitor-ieftin (8)

pat-dormitor-ieftin (9)

pat-dormitor-ieftin (10)

pat-dormitor-ieftin (11)

pat-dormitor-ieftin (12)

pat-dormitor-ieftin (13)

Paturile moderne vin intr-o multitudine de forme, culori si texturi. Fiecare poate fi aleasa de voi in momentul in care va creionati caracteristicile ideale ale acestei piese de mobilier. El trebuie sa se potriveasca perfecte nevoilor voastre. De exemplus unt persoane carora le place sa aiba un pat foarte jos, cat mai aproape de nivelul podelei. Le este mai comod sa se aseze sau sa se ridice. Sunt altele carora le plac paturile inalte cu sau fara picioare.

Un dormitor modern poate sa combine confortul cu clasa si eleganta cu opulenta. Acum depinde si de cat spatiu beneficiati pentru a va juca cu piesele de mobilier. Nu uitati ca indiferent cat de mare si de perfect este un pat, trebuie sa il accesorizati corespunzator. O lenjerie matasoasa sau perne mari in care sa va cufundati si sa uitati de tot ce e in jur.

Nu uitati sa alegeti ce e mai bun si mai avantajos pentru voi. In acelasi timp trebuie sa tineti seama si de bugetul de care dispuneti. Cu cat sunt mai sofisticate sau din materiale deosebite paturile devin mai scumpe. Unele dintre ele sunt uneori mai costisitoare decat o masina obisnuita. Aici vorbim de un alt nivel si probabil majoritatea dintre voi nu isi permit sa dea atat de mult pe un simplu pat. Tot ce trebuie sa retineti este ca trebuie sa fie confortabil si cu o saltea care sa reziste in timp si sa nu se uzez imediat.

Fresh Home va ureaza spor la cumparaturi prin magazinele de mobila! Poate mai gasiti si altceva util voua in casa!

Tags : dormitor ieftinmobilier de luxmobilier dormitormobilier dormitor ieftinmobilier elegantpat ieftin

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.