close

Daca sunteti mereu la curent cu tot ce e nou in materie de tehnologie, daca va place sa o implementati in decorul casei voastre, atunci cu siguranta articolul de azi va va fascina. Am ales sa va prezentam o casa numita de proprietari Mizu, care a reusit sa contopeasca tehnologia cu designul si sa transforme vila in ceva practic si inovator, modern si contemporan.

Resedinta se intinde pe o suprafata de 329 metri patrati si cu siguranta este ravanita si dorita de toti cei care o admira. Fiecare centrimetru nu a fost irosit, ba din contra folosit inteligent. Per amsamblu, casa are un design sport si urban, dar si moderna incadrandu-se in coltul de natura in care este construita.

Bucataria si sufrageria sunt amenajate in plan deschis si astfel comunica intre ele. Aici veti putea observa aparatura de ultima generatie, acele obiecte inteligente cum le spunem cu totii. De exemplu geamurile care dau catre gradina se inchid si se deschid electric. Ele se gliseaza pe orizontala. Intrul spatiul are cele mai moderne electrocasnice, de la cel mai mic pana la cel mai mare. Si stilul mobilei ales este putin tehnologic. Te trimite putin cu gandul la filmele care ne prezentau viitorul.

idei-amenajare-vila (3)

idei-amenajare-vila (7)

idei-amenajare-vila (6)

idei-amenajare-vila (4)

idei-amenajare-vila (8)

idei-amenajare-vila (9)

idei-amenajare-vila (5)

idei-amenajare-vila (2)

idei-amenajare-vila (1)

Casa foloseste un contrast de culori pentru interior si exterior. Daca exteriorul se amesteca perfect cu mediul inconjurator, interiorul nu mai are nicio legatura cu ce se intampla afara. Intram intr-o lume a tehnologiei care este pusa in lumina si de sistemele de iluminat folosite. In toata casa veti vedea candelabre superbe adaptate la locul in care sunt montate. De exemplu cele deasupra scarilor dau o senzatie de luminca care se scurge. In zona de luat masa este folosit un candelabru negru cu lumina alba pentru a accentua contrastul.
Prin intermediul tehnologiei aplicata la nivelul instalatiei electrice imediat intreaga casa se poate transforma intr-o sala de spectacole prin simpla apasare a unui buton. Mai toate usile din casa se deschid electric. De exemplu pentru a urca la etaj trebuie sa apasati un buton pentru a se ridica usile din sticla glisante si sa va permita sa aveti acces la scari.

Speram ca v-am impresionat dtragi iubitori de tehnologie si ca v-am idei cum sa o faceti o parte cat mai activa in viata voastra!

Tags : amenajarearhitecturacasa de vacantadecor casadecor interiorexteriorideiinspiratie sufragerielivinglocuintamobilaperetiresedintaspatiuvilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.