close
Dormitoare

Paturi tip platforma pentru dormitoare

Daca vorbim de paturi pentru dormitoare, ultimii ani au adus un nou trend: paturi tip platforma pentru dormitoare, care sa schimbe imaginea camerelor vechi. De ce paturi tip platforma? Pentru ca sunt cateva avantaje pe care paturile clasice nu le ofera:

1) paturile sunt mult mai joase, iar asta inseamna mai putin spatiu ocupat din spatiul total al camerei.
2) nu mai au picioare inguste de metal, iar daca au, sunt adesea de lemn si sunt masive. Ce implicatii sunt aici? In primul rand, paturile nu se mai deplaseaza la cea mai mica miscare, ba mai mult, suruburile in care erau prinse de obicei nu mai sunt asa mobile, iar asta inseamna mai putin zgomot si mai multa stabilitate.
3) arata mult mult mai bine decat toate celelalte variante disponibile de paturi. Sigur, unele sunt mai exquisite decat altele, insa ca imagine de gama a acestor piese de mobilier, arata mai bine si par si mai confortabile

Lit Noir Pas Cher Élégant Bed Super King Size Bed Frame 180×200 Cm Leather Round Black Con Lit


Stiti care ar putea fi un oarecare dezavantaj? Pentru cei cu locuinte mici, care obisnuiau sa foloseasca spatiul de sub pat sau sertarele incorporate (adesea) pe post de loc de depozitare, aces lucru nu mai este posibil.

A se observa inca un lucru: spre deosebire de forma conventionala a paturilor, acestea sunt mult mai fluide, ceea ce le face mai confortabile si mai sigure, pentru ca nemaiavand muchii si colturi, riscul de accidentare este semnificativ mai mic.

Cum vi se par? V-ati lua un asemenea pat sau aveti deja?

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.