close
DormitoareIdei

Pereti cu caramida expusa – avantaje si dezavantaje

Nu e prima oara cand vorbim despre camere in care sunt pereti cu caramida expusa, iar asta probabil nu va fi ultima, acest trend fiind destul de puternic (chiar si in Romania). De ce caramida expusa? In mare pentru efectul vizual, motiv pentru care unii ajung chiar sa puna centura verticala falsa de caramida pe peretii din camere, pur si simplu pentru a avea material de lucru.

Caramida expusa ofera un efect vizual placut, e usor de mentinut (cu o exceptie, despre care vom discuta mai jos), insa in functie de particularitatile locuintelor, implementarea unei centuri verticale false poate costa ceva la inceput, la care se adauga si celelalte eventuale amenajari.
pereti cu caramida expusa 20

pereti cu caramida expusa 19

pereti cu caramida expusa 18

pereti cu caramida expusa 17

pereti cu caramida expusa 16

pereti cu caramida expusa 15

pereti cu caramida expusa 14

pereti cu caramida expusa 13

pereti cu caramida expusa 12

pereti cu caramida expusa 11

pereti cu caramida expusa 10

pereti cu caramida expusa 9

pereti cu caramida expusa 8

pereti cu caramida expusa 7

pereti cu caramida expusa 6

pereti cu caramida expusa 5

pereti cu caramida expusa 4

pereti cu caramida expusa 3

pereti cu caramida expusa 2

pereti cu caramida expusa
Sigur, in cazul in care caramida este deja expusa, atunci nu ramane mare lucru e facut decat pe exterior, acolo unde trebuie izolat totul foarte bine, pentru ca nu cumva sa patrunda umezeala in structura zidului, care sa duca la macinarea peretelui in timp.

Dezavantajul pe care il vad e faptul ca in functie de adancimea santurilor dintre randurile de caramida, is sanse mari sa aveti mereu praf, care chiar devine obositor de curatat de la o vreme incolo.

Altfel, nu vad sa fie dezavantaje, ba chiar din contra: cu un pic de planning se pot obtine camere demne de a fi prezentate atat pe acest site, cat si pe celelalte proiecte de arhitectura si design interior online.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.