close
Hoteluri & Resorturi

Sabi Sabi Earth Lodge – un mic resort exclusivist in Africa de Sud

Situat la granita parcului national Kruger din Africa de Sud, Sabi Sabi Private Game Reserve sau pur si simplu Earth Lodge este un mic resort exclusivist si cu servicii exceptionale din toate punctele de vedere. Chiar daca Africa de Sud e o tara a contrastelor, ca intreaga Africa de altfel, asta se uita totul aici, caci scopul acestui loc este sa le ofere o experienta completa si de neuitat tuturor celor care le calca pragul.

De ce exclusivist? Pentru ca pentru a putea oferi servicii la cele mai inalte standarde, bineinteles, pentru un pret pe masura, sunt numai 13 suite. Ce face ca acest loc sa fie special? In primul rand, fiecare suita are propria piscina. Apoi, pe langa conditiile oferite pe care le puteti observa in pozele de mai jos, pentru oaspeti se organizeaza excursii in parcul national Kruger, acolo unde pot vedea toate animalele lumii salbatice din zona aceasta a Africii.
Earth-Lodge-20

Earth-Lodge-19
Earth-Lodge-18
Earth-Lodge-17
Earth-Lodge-16
Earth-Lodge-15
Earth-Lodge-14
Earth-Lodge-13
Earth-Lodge-12
Earth-Lodge-11
Earth-Lodge-10
Earth-Lodge-9
Earth-Lodge-8
Earth-Lodge-7
Earth-Lodge-6
Earth-Lodge-5
Earth-Lodge-4
Earth-Lodge-3
Earth-Lodge-2

Earth-Lodge-1
In plus, atat interioarele, cat si exterioarele, sunt concepute in asa fel incat sa introduca oaspetii in atmosfera africana pentru care au platit, dar totodata sa le ofere totul la cele mai inalte standarde. Adaugati la toate astea un centru spa si aveti reteta unei vacante perfecte, indiferent de asteptarile pe care le aveti de la acest loc.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.