close
Dormitoare

Placaje din lemn reconditionat pentru dormitoare

Credem cu tarie ca e importanta utilizarea tuturor resurselor, mai ales ca, pe fondul scaderii preturilor si a cresterii ofertelor, tindem sa aruncam prea adesea lucruri care ar mai putea fi inca folosite mult timp de acum incolo. Una dintre cele mai bune metode de folosire a resurselor este reconditionarea lemnului, o practica nu foarte folosita in Romania, dar care incet-incet, prinde curaj.

Astazi vorbim de placaje din lemn reconditionat pentru dormitoare si va aratam 20 de idei prin care va puteti transforma dormitoarele si le puteti oferi un design complet diferit cu costuri infime fata de cele pe care ar trebui sa le suportati daca ati vrea sa folositi materiale noi.
placaje-din-lemn-reconditionat-20

placaje-din-lemn-reconditionat-19

placaje-din-lemn-reconditionat-18

placaje-din-lemn-reconditionat-17

placaje-din-lemn-reconditionat-16

placaje-din-lemn-reconditionat-15

placaje-din-lemn-reconditionat-14

placaje-din-lemn-reconditionat-13

placaje-din-lemn-reconditionat-12

placaje-din-lemn-reconditionat-11

placaje-din-lemn-reconditionat-10

placaje-din-lemn-reconditionat-9

placaje-din-lemn-reconditionat-8

placaje-din-lemn-reconditionat-7

placaje-din-lemn-reconditionat-6

placaje-din-lemn-reconditionat-5

placaje-din-lemn-reconditionat-4

placaje-din-lemn-reconditionat-3

placaje-din-lemn-reconditionat-2

placaje-din-lemn-reconditionat
Marele avantaj in cazul acestor proiecte e faptul ca pot fi de tipul “do it yourself”, astfel ca nu aveti nevoie decat de putina indemanare, plus ca va puteti folosi de lemnul respectiv in functie de nevoile voastre. Nu toate casele au aceleasi dimensiuni si acelasi design, deci daca luati acest tip de proiect ca pe o provocare DIY, puteti sa va customizati fix dupa nevoile si ideile voastre.

Apoi, mai e un aspect: scazand consumul de lemn si crescand gradul de refolosire, scade nevoia efectiva de lemn, ori asta inseamna ca, cel putin pe termen lung, ar scadea gradul de defrisare al padurilor. Practic, placajele respective sunt intr-o mare masura ecologica, intrucat mediul nu are de suferit in plus de pe urma amplasarii lor in dormitoare.

Practic, va puteti crea rafturi, modele speciale carora sa le atasati sisteme electrice in functie de preferinte si nevoi fara sa fie nevoie sa va confruntati cu cele standard, deja existente pe piata.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.