close
Hoteluri & Resorturi

Angsana Velavaru Resort in Maldive – locatia ideala pentru luna de miere

Zona Maldivelor este, fara indoiala, una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din lume. Frecventate de cei care vor un concediu luxos, fara griji si fara prea multe posibilitati de a fi contactati de catre cei din jur, resort-urile din Maldive, precum Angsana Velavaru Resort, sunt locatia ideala atat pentru un concediu, precum si pentru luna de miere perfecta.

Angsana Velavaru Resort 16

Angsana Velavaru Resort 15

Angsana Velavaru Resort 14

Angsana Velavaru Resort 13

Angsana Velavaru Resort 12

Angsana Velavaru Resort 11

Angsana Velavaru Resort 10

Angsana Velavaru Resort 9

Angsana Velavaru Resort 8

Angsana Velavaru Resort 7

Angsana Velavaru Resort 6

Angsana Velavaru Resort 5

Angsana Velavaru Resort 4

Angsana Velavaru Resort 3

Angsana Velavaru Resort 2

Angsana-Velavaru-Resort-in-the-Maldives-1
Situat in sudul atolului Nilandhe, la circa 146 de kilometri de aeroportul Hulhulu (ceea ce inseamna cam 40 de minute de zbor cu un avion capabil sa aterizeze pe apa), Angsana Velavaru Resort este imprejmuit intru totul de catre apele calme ale oceanului, cu mentiunea ca nu intregul resort este situat deasupra apei, ci doar 33 dintre cele 110 vile, restul de 79 fiind construite pe insula.

Bungallow-urile construite deasupra apei sunt destinate cuplurilor si tinerilor casatoriti si sunt amenajate special in acest sens. Amenajate cu cazi duble, cu jacuzzi-uri peste care s-au presarat petale de flori si decorate intr-o maniera prietenoasa, ele ofera un sentiment placut de pace si liniste.

Mai mult, exista si posibilitate ca tinerii sa se casatoreasca direct in resort. Restaurantul poate primi pana la 200 de persoane, iar resort-ul are propria sala de cununii localizata deasupra apei. Ce loc mai potrivit de a va cununa pe veci mai cunoasteti? In plus, serviciile sunt ireprosabile, ele fiind similare cu cele din hotelurile de 5 stele.

Dintre toate locurile exotice de cazare postate pe Freshhome.ro, Angsana Velavaru Resort este de departe cel mai luxos si mai romantic loc. Asadar, daca aveti chef de aventura intr-un loc exotic, de un concediu langa apele calde ale oceanului, nu ar fi o idee rea sa va luati un sejur in Maldive, poate chiar la resort-ul mai sus mentionat.

 

 

 

Tags : Angsana Velavaru Resortluna de mieremaldive

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.