close
Idei

Stickere decorative – alternativa pentru pictarea peretilor

Ati vazut cat de mult se schimba aspectul unei camere daca alegeti sunt aplicate modele pe pereti, in loc sa fie lasati intr-o singura culoare? Picturile murale arata natural si deosebit de frumos, insa implica maiestrie si efort si nu sunt accesibile tuturor. Ei bine, o alternativa pentru orice buzunar, dar cu acelasi efect, o reprezinta stickerele decorative. Acestea sunt modele autocolante, care au rolul de a anima orice incapere in care sunt utilizate. Nu implica niciun fel de efort si nici costuri mari. Le puteti folosi in orice incapere din casa, fie pe tot peretele, fie doar intr-un coltisor anume. Gasiti mai jos o galerie, din care va putei inspira.

My-funny-chef-wall-decals

red couch on white interior wall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

s6

s1

s9

s2

heart-tree-wall-decal-wall-sticker

s5

il_fullxfull.192946708

In trecut, acest tip de stickere erau folosite doar in magazine, pentru amenajarea vitrinelor. A mai fost doar un pas pana ce au ajuns sa fie utilizate in locuinte, pentru a decora peretii, piesele de mobilier, electronicele si electrocasnicele sau ferestrele. Sunt realizate dintr-o parte adeziva si o parte cu design unic. Modelele se obtin prin taierea autocolantului cu masini speciale.

Orice incapere poate capata un aspect proaspat si vesel daca decorati peretii cu stickere. Pot fi folosite in intreaga locuinta, de la dormitor sau living, pana la baie, bucatarie si chiar debara. Transformati orice camera plictisitoare intr-una eleganta, cu design unic. Avantajul utilizarii stickerelor decorative este ca va puteti alege singuri modelul, in functie de peronalitate si preferinte.

Stickerele pot fi usor adaptate incaperii in care sunt lipite. Puteti sa alegeti intre modele monocrome sau multicolore. Se gasesc intr-o multitudine de variante si pot reprezenta peisaje, personaje din desene animate, artisti preferati, plante, animale si alte vietuitoare, masini, avioane, cuvinte, simboluri abstracte si lista poate continua la nesfarsit. Este foarte important ca modelul ales sa se potriveasca stilului si personalitatii dumneavoastra, intrucat vor influenta nu doar starea dumneavoastra de spirit, ci si impresiile musafirilor despre dumneavoastra.

Daca alegeti modele in culori mate, veti putea da impresia de design pictat si nicidecum lipit. Sunt foarte usor de folosit si nu afecteaza in niciun fel peretii. Pot fi inlocuite oricand simtiti ca devin monotone, pentru ca se dezlipesc cu usurinta. Pot fi achizitionate din magazinele pentru casa sau pe internet, pe site-urile de profil. Preturile variaza in functie de modelul, de calitatea lui si de dimensiunea pe care doriti sa o aiba. Sunt foarte frumoase si va vor face sa zambiti de fiecare data cand le priviti!

Tags : cameradecorativeperetistickere

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.