close
Hoteluri & Resorturi

AtholPlace, pentru ca Africa de Sud e fantastica!

Africa de Sud e o tara a contrastelor, ca si Brazilia si multe tari cu economii bazate in mare masura si pe transporturile maritime. Pe de o parte avem zone de saracie extrema, iar pe de alta parte, cel putin in Africa de Sud, avem cele mai spectaculoase case si hoteluri din lume (fara exagerare). Proiectul pe care vi-l prezentam astazi, AtholPlace se afla intr-una din suburbiile capitalei Johannesburg si a fost gandit. Initial, proiectul nu s-a vrut a fi hotel, insa proprietarii au realizat rapid ca ar putea face bani seriosi cu ceva modificari (care, intr-un final, au fost destul de substantiale) si au transformat locul intr-un boutique hotel, caruia i-au dat numele de AtholPlace.

Poate va intrebati de ce atatea hoteluri prezentate pe freshhome.ro. Nu, nu luam bani pentru asta si nici nu le facem reclama gratuita, ci mai mult pentru ca au standarde de confort, care pot fi implementate si in casele noastre. Deseori, e nevoie de doar cateva mici modificari, sunt chestii de nuanta, dar care fac diferenta.
AtholPlace-20

AtholPlace-19

AtholPlace-18

AtholPlace-17

AtholPlace-16

AtholPlace-15

AtholPlace-14

AtholPlace-13

AtholPlace-12

AtholPlace-11

AtholPlace-10

AtholPlace-9

AtholPlace-8

AtholPlace-7

AtholPlace-6

AtholPlace-5

AtholPlace-4

AtholPlace-3

AtholPlace-2

AtholPlace-1
Fiecare camera din AtholPlace e unica, insa nivelul de confort e oarecum acelasi, doar ca decoratiunile sunt diferite. De la tablouri si sculpturi pana la elemente de arta vizuala moderna, hotelul ofera o atmosfera intima, luxoasa, numai buna pentru reuniuni de familie sau vacante exotice in grupuri mari.

Cu piscina proprie (de mari dimensiuni), cu propriul restaurant si cu servicii de 5 stele, AtholPlace este locul perfect pentru cei cu dare de mana care vor sa aiba parte de cateva zile de liniste si de servicii roiale.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.