close
Idei

Casa eclectica cu influente scandinave

Proiectul pe care vi-l prezentam este ceea ce se in literatura de specialitate se numeste o casa eclectica, in care s-au combinat cu succes mai multe concepte, care altfel, in mod normal, ar fi incompatibile unele cu altele. De la influente puternic industriala pana la amprenta scandinava evidenta, casa impresioneaza prin aranjament, eleganta si efectul cizual pe care il ofera, dar nu in ultimul rand prin confortul dobandit de proprietari.

Observati ca suprafata locuibila nu e foarte mare, motiv pentru care locul fiecarui element a trebuit gandit pana in cele mai mici detalii, in ideea in care sa nu ramana spatiu nefolosit, dar totodata, locul sa nu fie foarte aglomerat.
casa eclectica 19

casa eclectica 18

casa eclectica 17

casa eclectica 16

casa eclectica 15

casa eclectica 14

casa eclectica 13

casa eclectica 12

casa eclectica 11

casa eclectica 10

casa eclectica 9

casa eclectica 8

casa eclectica 7

casa eclectica 6

casa eclectica 5

casa eclectica 4

casa eclectica 3

casa eclectica 2

casa eclectica
Astfel, cu ajutorul celor de la Koj Design s-a ajuns la ceea ce vedeti mai sus: o casa aerisita, decorata elegant si pusa la punct in cele mai mici detalii, in care fiecare camera e unica, iar in care multitudinea de concepte puse laolalta se imbina perfect, ca intr-un puzzle bine pus la punct.

Multe elemente industriale, multe accesorii si obiecte ce par a fi vechi de 30-40 de ani, o priveliste fabuloasa a orasului si o eleganta a detaliilor care cu greu mai poate fi intalnita, apartamentul e perfect pentru oricine, indiferent de pretentii: luminos, arajat, linistit.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.