close
Hoteluri & Resorturi

Bilila Lodge – lux in mijlocul unei rezervatii naturale

Parcul national Serengeti este, daca vreti, una dintre minunile lumii. Cu o suprafata de peste 14,750 de kilometri patrati, el adaposteste peste 250,000 de zebre si peste 1,5 milioane de antilope gnu, pe langa multe alte specii de animale, fie ele pradatoare sau nu. Pentru cei cu chef de viata si pofta de aventura, adanc in mijlocul parcului national Serengeti se gaseste Bilila Lodge, care este o cabana de lux pentru cei cu pofta de aventura in mijlocul savanei.

bilila lodge 11

bilila lodge 10

bilila lodge 9

bilila lodge 8

bilila lodge 7

bilila lodge 6

bilila lodge 5

bilila lodge 4

bilila lodge 3

bilila lodge 2

bilila lodge
Trebuie sa stiti ca Serengeti este cea mai mare rezervatie din lume protejata de UNESCO, astfel ca o vacanta intr-o cabana de top este o ocazie de a vedea pe propria piele cat de frumos e Pamantul de fapt. Bilila Lodge pune la dispozitia turistilor nu mai putin de 60 de camere duble, fiecare dintre ele fiind mobilate elegant si dotate inclusiv cu internet de mare viteza.

Fiecare camera de oaspeti are propriul balcon, de unde se poate observa savana in toata splendoarea ei. De altfel, privelistile superbe oferite de natura prea putin alterata pot fi admirate si din piscina cabanei, care se intinde pe o suprafata de peste 200 de metri patrati.  Bineinteles, in partea inferioara a cabanei se afla, pentru cei care vor sa simta ca traiesc pret de cateva zile in sanul Africii,  camere decorate in stil african, luxoase bineinteles (caci vila tine de grupul Four Seasons), dar decorate cu infuente puternic africane.

Pentru cei pasionati de aventura, staff-ul Bilila organizeaza si excursii in savana, acolo unde turistii pot observa de la o distanta relativ mica (dar sigura) antilopele, zebrele, precum si leii in habitatul propriu, un lucru cu care putini sunt cei care se pot lauda ca l-au infaptuit.

 

Tags : bilila lodgeserengeti

2 Comments

  1. Pingback: Parcul national Serengeti - Travelica

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.