close
Idei

Opt ceasuri de perete mai…altfel

Un ceas nu mai are de foarte mult timp doar simpla functie de a indica ora. Treptat, a devenit un accesoriu important pentru casa, iar pentru unii dintre noi, chiar piesa de mobilier. Asadar, este foarte important ca, atunci cand intentionam sa cumparam un ceas nou, sa luam in calcul forma si dimensiunea acestuia, designul, care poate fi retro, modern sau futurist, dar trebuie sa ne gansim si la cat de bine se va incadra acesta in aspectul general al camerei. Daca v-ati plictisit de traditionalele modele, facute toate dupa aceleasi reguli, ce ati spune de niste idei originale, care va vor inveseli atat camera, cat si viata, dis-de-dimineata? Va propunem mai jos opt modele, din care va veti putea inspira.

1. Lant de bicicleta

ceas1

– indica ora prin rotirea lantului

2. Evantai

ceas2

– indica ora prin miscarile evantaiului; este un ceas de foarte mare efect

3. Topit

ceas3

– acest ceas are un design suprarealist si amuzant, in acelasi timp; arata frumos asezat pe birou sau pe biblioteca

4. Cu ochi

ceas5

– acesta este unul dintre cele mai originale modele; ora este indicata de privirea celor doi ochisori care, in functie de cat arata, capata o privire haioasa, care poate exprima diverse sentimente: uimire, suparare, curiozitate sau nepasare.

5. Cu bolduri

ceasl

– acesta este ideal pentru gospodine sau croitorese; orele sunt reprezentate de bolduri, cu gamaliile in diverse tonuri de culori, infipte intr-un cerc, care imita suportul de ace

6. In oglinda

ceass

– vi se pare ca acest ceas este unul normal? Daca da, atunci mai uitati-va o data, cu atentie! Ei, ce spuneti acum? Este unul care pare normal, doar ca nu este! Este un ceas “in oglinda” sau un “anti-ceas”. Original, nu-i asa?

7. Cu carte

ceasss

– inca un exemplu de ceas unic, care o sa treaca neobservat in biblioteca (sau nu!)

8. Ou in tigaie

egg

– un design special pentru gurmanzi; un ceas in forma de tigaie, care se agata pe perete la fel ca una reala. Ora este indicata de o furculita si un cutit. Ingenios si amuzant, credem noi!

Tags : ceasperete

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.