close

Donald Trump este cunoscut atat pentru caracterul sau neobisnuit (pentru postura de Presedinte al Statelor Unite ale Americii, pozitie la care aspira, dar si pentru investitiile sale in imobiliare si in sfera HORECA, dovada fiind lanturile de hoteluri pe care le detine, unele in colaborare cu fata lui Ivanka Trump. Un astfel de hotel patronat de Donald si Ivanka Trump este Ocean Club Panama, un resort de lux deschis in 2011 in Punta Pacifica, in Panama Bay.

Numele complet al hotelului este Trump Ocean Club International Hotel & Tower Panama si este condus de fata magnatului american in timp ce acesta este ocupat cu campania electorala. Hotelul se lauda cu 369 de camere, dintre care 47 de suite de lux cu 2-3 dormitoare si staff desemnat, ba cchiar si cu servicii concierge dedicate. Genul acesta de servicii este specific hotelurilor si cladirilor detinute de familia Trump, nefiind specific doar pentru Ocean Club Panama.
Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 18

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 17

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 16

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 15

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 14

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 13

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 12

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 11

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 10

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 9

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 8

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 7

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 6

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 5

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 4

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 3

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump 2

Trump-Ocean-Club-Panama-donald trump
Ca mai toate hotelurile marca Trump, si acesta vine cu propriul cazinou si cu propriul centru spa, el fiind mai degraba destinat persoanelor de afaceri care vin in Panama cu familia, dar si pentru a isi pune la punct anumite afaceri. De altfel, in cadrul serviciilor concierge exista si posibilitatea de a inchiria o limuzina cu sofer care sa asigure transportul pana in zona districtului de afaceri.

La ultimul etaj se afla o piscina si o terasa care asigura o priveliste fantastica catre oceanul Pacific si catre toate navele care trec spre si din Panama, la care se adauga si lobby-ul de la etajul 15, care de asemenea, ofera posibilitatea oaspetilor sa aiba parte de o priveliste.

Cat despre camere, la fel ca in toate hotelurile Trump, acestea sunt spatioase si fara de cusur, cu paturi mari, cu bai spatioae si cu un design placut si elegant, care poate face pe oricine, indiferent de exigente, sa se simta ca acasa.

Tags : donald trumpivanka trump

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.