close

Daca au invatat un lucru grecii dupa criza din 2008, care intre noi fie vorba, continua sa existe in Grecia continentata chiar si in timp ce scriem acest articol, a fost faptul ca nu mai pot face bani doar cu hoteluri exclusiviste si ca e nevoie de aceleasi conditii, dar la preturi mai modeste, astfel ca eventualele pierderi sa fie compensate prin volum.

Grecia insulara nu cunoaste probleme financiare. O dovedeste luxul de acolo, o dovedesc hoteluri Elounda Mare Hotel, dar care in schimb au adoptat si ele aceeasi strategie. Situat pe insula Creta, invaluita de apele calde si linistite ale Marii Egee, hotelul isi propune sa ofere oaspetilor sai o experienta de prima clasa. Nu e un hotel exclusivist si in ciuda faptului ca face pare dintr-un lant hotelier de lux, nu are un aspect modern, de consum ca sa zic asa, ba chiar din contra.
Elounda-Mare-Hotel-19

Elounda-Mare-Hotel-18

Elounda-Mare-Hotel-17

Elounda-Mare-Hotel-16

Elounda-Mare-Hotel-15

Elounda-Mare-Hotel-14

Elounda-Mare-Hotel-12

Elounda-Mare-Hotel-11

Elounda-Mare-Hotel-10

Elounda-Mare-Hotel-9

Elounda-Mare-Hotel-8

Elounda-Mare-Hotel-7

Elounda-Mare-Hotel-6

Elounda-Mare-Hotel-5

Elounda-Mare-Hotel-4

Elounda-Mare-Hotel-3

Elounda-Mare-Hotel-2

Elounda-Mare-Hotel-1
Elounda Mare Hotel ofera oaspetilor un decor traditional grecesc (ca sa fim corecti, poate nu chiar ca cel din Santorini totusi), dar si ospitalitatea pentru care elenii sunt cunoscuti. Cu plaja privata, cu dormitoare mari si cu cazi imense, ba chiar si cu mini piscine, hotelul poate sa fie locul ideal de vacanta pentru oricine isi doreste sa ajunga in Grecia insulara. E un pic scump, dar cu un pic de efort financiar si cu rezervari din timp, cu siguranta se poate ajunge la un pret decent.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.