close
Mobila

Scaun facut dintr-un motor de Boeing 737

Mi-am dat seama ca sectiunea de Mobilier de pe freshhome.ro nu e foarte populata. Pentru moment o sa ne rezumam doar la mobilier spectaculos sau neobisnuit, urmand ca pe viitor sa introducem si colectii. Problema e ca multi oameni atunci cand cauta un anume tip de mobilier, nu cauta schite, ci vor sa vada cum se integreaza in anumite camere, cu ce merge, cu ce nu merge si asa mai departe. De aceea este oarecum inutil sa prezentam produse de mobilier singure, cu exceptia unor piese neobisnuite.

De exemplu, astazi vorbim despre un scaun-fotoliu ce are la baza un motor de avion Boeing 737, care a fost dezafectat si vandut pe bucati.
scaun facut din motor de avion 4

scaun faut din motor de avion 3

scaun facut din motor de avion 2

scaun facut din motor de avion
E impropriu spus scaun, caci e mai degraba un fotoliu imens in care se poate si dormi fara probleme. Totusi, efetul vizual creat e unic si prietenos, ba chiar impunator. Sigur, si scaunul costa o mica avere, aproape de 5000 de dolari, dar ce voiam sa subliniez ca genul acesta de cutezante in materie de design sunt potrivite mai degraba pentru casele mari, cu design modern, dar in care spatiul nu e catusi de putin o problema. Altfel, indiferent de design, genul acesta de obiecte de dimensiuni mari, devin total nepractice, chiar daca arata spectaculos la prima vedere.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.