close

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi este un hotel de lux din Beirut, cu numele de Le Gray. Pentru cine nu stie, in ciuda faptului ca este intr-o tara musulmana, Beirutul este echivalentul orasului Las Vegas, fiind probabil orasul asiatic cu cea mai bogata viata de noapte din intreaga Asie. Le Gray este un hotel in care opulenta pare sa fie la ea acasa.

Hotelul a fost construit si amenajat in 2009, are 87 de camere si de suite si nu da catusi de putin impresia ca ar fi intr-o tara in care au avut loc numeroase razboaie civile. In varful hotelului se afla un bar care ofera o priveliste la 360 de grade a marelui oras, o piscina infinity asisderea, care ofera o priveliste fantastica si de la inaltime.
apartament de lux in beirut 10

apartament de lux in beirut 8

apartament de lux in beirut 7

apartament de lux in beirut 6

apartament de lux in beirut 5

apartament de lux in beirut 4

apartament de lux in beirut 3

apartament de lux in beirut 2

apartament de lux in beirut

E, asadar, un hotel de lux, dar care nu contine insemne care sa aminteasca de religia dominanta, ba chiar din contra, e decorat ca orice alt hotel european de lux.

In plus, oaspetii pot ajunge in restaurantul hotelului, iar amatorii de tutun fin se pot delecta cu coniac sau whisky de cea mai buna calitate intr-o sala amenajata exclusiv pentru asa ceva. Oricum, atractia hotelului raman barul de la ultimul etaj, Bar 360, precum si piscina infinity din juru-i.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.