close
Case & Vile

Conac Modern De Lux In Valoare De 29,5 Milioane De Dolari

Daca vorbim de conace moderne, proiectul de astazi o sa va placa mult. Stiti voi acceptiunea clasica de conac? Cea de casa impunatoare, cu multe incaperi, situata intr-o zona rurala retrasa? Ei bine, fix la fel e si proiectul de astazi, un conac modern de lux evaluat la suma de 29,5 milioane de dolari. Proiectul poarta numele de “Tower House” gratie unui living bine luminat, amplasat intr-un sector care aminteste de forma unui far (stiti voi, genul acela de far pentru vapoare), de unde si numele casei.

In ciuda faptului ca, exceptand marimea, la o prima vedere pare o casa obisnuita, aparentele inseala destul de mult. Asta pentru ca vorbim de o casa cu tehnologgie de ultima generatie, care include porti securizate, cu sisteme de recunoastere faciala si/sau a numerelor de masina, cu piscina cu senzori, astfel incat apa sa fie in permananenta la temperatura potrivita, cu senzori care masoara gradul de umiditate al pamantului si care pornesc spriknler-ele atunci cand este nevoie si altele asemenea.
conac modern de lux 13

conac modern de lux 12

conac modern de lux 11

conac modern de lux 10

conac modern de lux 9

conac modern de lux 8

conac modern de lux 7

conac modern de lux 6

conac modern de lux 5

conac modern de lux 4

conac modern de lux 3

conac modern de lux 2

conac modern de lux
Momentan, acest conac modern este de vanzare pentru suma de 29,5 milioane de dolari, iar viitorii proprietari se vor bucura de un loc cu tehnologiile descrise mai sus, dar si de o casa cu 10 dormitoare en suite, cu propria sala de cinema si propria sala de fitness, ba chiar mai mult, de propria crama cu temperatura controlata, la care se adauga si o camera folosita exclusiv pentru degustarea de vinuri.

In plus, fiecare camera are servicii inteligente integrate, astfel ca cei de dinauntru pot umple cada cu apa, pot seta temperatura din camera si altele asemenea fara macar sa se ridice din pat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.