close
Hoteluri & Resorturi

Hotel Royal Savoy Lausanne – imaginea opulentei

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi poarta numele de Royal Savoy Lausanne, evident, localizat in orasul omonim intr-o cladire cel mai probabil in stilul “art nouveau” construita in 1906. Cladirea are o istorie interesanta, in sensul ca a servit pe post de casa a familiei regale spaniole atunci cand aceasta s-a aflat in exil, plus ca actualul Rege al Thailandei si-a petrecut o buna parte din tinerete.

Astazi, hotelul este imaginea opulentei si a luxului, bineinteles, fara a pasi in sfera kitsch-ului. Sunt aproximativ 196 de camere duble, la care se adauga multiple sali de conferinta, o sala de bal mare dedicata dineurilor oficiale si evenimentelor financiare si nu numai care au loc frecvent in cadrul acestui hotel.
Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-18

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-17

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-16

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-15

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-14

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-13

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-12

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-11

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-10

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-9

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-8

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-7

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-6

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-5

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-4

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-3

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-2

Hotel-Royal-Savoy-Lausanne-1

Un alt lucru demn de mentionat e faptul ca oaspetii beneficiaza de o priveliste superba a orasului Lausanne. Nu e tocmai tipu hotelului  comercial, ci e mai degraba adresat turistilor cu posibilitati financiare ceva mai ridicate, oamenilor de afaceri si celor care vor sa aiba parte de o vacanta intr-o locatie princiara, in care sa fie tratati ca si cum ar fi cei mai importanti oameni de pe Pamant.

Un alt lucru demn de mentionat e faptul ca acest hotel este folosit si de catre cuplurile proaspat casatorite, caci in cadrul pachetelor sunt si oferte pentru tinerii casatoriti, care au posibilitatea sa isi faca luna de miere fara sa plateasca o avere, dar in care sa beneficieze de servicii de cea mai buna calitate.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.