close
Baie

Baie la subsol – cateva idei pentru voi

Daca vorbim de baie la subsol, acest concept nu e foarte intalnit in Romania in randul proprietarilor de case, tocmai pentru ca, in acceptiunea clasica, subsolul este folosit pe post de debara sau de pivnita, in functie de conditiile mediului ambiant. De multe ori, insa, spatiul respectiv ar putea fi transformat in spatiu de locuit, lucru care ar creste considerabil valorea casei, fara eforturi financiare semnificative.

Iar partea buna e ca nici nu trebuie inceput cu pasi mari. De exemplu, unul dintre primii pasi care poate fi facut este amenajarea unei bai, fie complete, fie pe jumatate (adica numai cu vas de toaleta si chiuveta.
baie la subsol 14

baie la subsol 13

baie la subsol 12

baie la subsol 11

baie la subsol 10

baie la subsol 9

baie la subsol 8

baie la subsol 7

baie la subsol 6

baie la subsol 5

baie la subsol 4

baie la subsol 3

baie la subsol 2

baie la subsol

In functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, amenajarea unei bai este o solutie excelenta, mai ales daca demisolul sau subsolul urmeaza a fi servi pe post de dormitor pentru oaspeti sau pur si simplu va fi integrat in locuinta pe post de parte anexa LOCUIBILA a casei.

Totusi, inainte de a va porni amenajarile, trebuie sa fiti constienti ca nu va puteti permite sa amenajati asa ceva si sa aveti umezeala in pereti, pentru ca asta poate altera structura casei pe termen lung, ca sa nu mai zic ca faciliteaza aparitia coloniilor de bacterii, a mucegaiului si a altor lucruri asemanatoare. De aceea, printre primele lucruri de care trebuie sa va asigurati e ca instalatia de apa din conductele superioare nu are scurgeri la subsol si ca nu exista infiltratii in pereti.

Apoi, sistemul de ventilatie e foarte important, pentru ca eventualul abur nu poate ramane la nesfarsit. Multi recurg la metoda ventilatorului cu aspiratie, insa nu intotdeauna aceasta metoda are rezultatele scontate, o ferastruica fiind aproape intotdeauna mai de efect.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.