close

Pana acum, nu am acordat o foarte mare atentie hotelurilor si resorturilor pe freshhome.ro. Totusi, cum ultimul articol a avut parte de un feedback foarte bun, ne-am gandit sa incepem saptamana prezentandu-va hotelul Bulgari din Milano, care este o adevarata capodopera in materie de bun gust, eleganta si design interior.

hotel bulgari 18

hotel bulgari 17

hotel bulgari 16

hotel bulgari 15

hotel bulgari 14

hotel bulgari 13

hotel bulgari 12

hotel bulgari 11

hotel bulgari 10

hotel bulgari 9

hotel bulgari 8

hotel bulgari 7

hotel bulgari 6

hotel bulgari 5

hotel bulgari 4

hotel bulgari 3

hotel bulgari 2

hotel bulgari
Creat special in memoria marelui bijutier italian, hotelul Bulgari, sau mai bine zis BVLGARI, a fost construit si decorat de catre casa de arhitectura Antonio Citterio si de catre cei de la Patricia Viel and Partners. Amenajarea lui a costat peste 20 de milioane de dolari, insa asta i-a adus un rang de 5 stele, fiind astfel unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Milano.

Localizat undeva aproape de centru, intr-o zona cu cladiri vechi, hotelul Bulgari nu se diferentiaza foarte mult la exterior in prima faza, fatada lui fiind asemanatoare cu cea a cladirilor tipice anilor 30-40. Totusi, cei care se apropie si care, mai ales, intra in hotel, sunt surprinsi de stilul elegant.

Daca aruncam o privire asupra camerelor, ele sunt toate spatioase si decorate cu bun gust, in culori relaxante, semi-inchise si deloc stridente. Paturile sunt toate king size, menite sa ofere un confort maxim clientilor, asa cum oricine s-ar astepta de la un hotel de 5 stele.

In plus, desi vizitatorii pot lua masa in interior, in curtea interioara se gaseste o terasa de vara amenajata superb, care ofera aceleasi servicii ca restaurantul, singura diferenta fiind faptul ca vizitatorii pot lua masa intr-un cadru verde si linistit, departe de forfota specifica unui restaurant de lux.

Tags : Hotelul Bulgari

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.