close

V-ati gandit vreodata ca hotelurile nu sunt doar un loc care mananca bani, ci ca pot sa reprezinte si o sursa de inspiratie? Hotelurile luxoase, facute pentru cei care banii nu sunt neaparat o problema, arata deseori cum ar trebui sa arate un dormitor complet, mai ales pentru cei care banii nu sunt o problema urgenta. Bineinteles, nu avem cum sa includem pe lista toate hotelurile de top din lume, mai ales in ritmul in care se construiesc acum locatii exclusiviste. Totusi, am ales cateva hoteluri luxoase din care merita sa invatam cate ceva:

1) Hilton Anatole — Dallas, Texas.
Un hotel imens, cu peste 1000 de camere, construit special pentru cei care ajung in centul de Business al orasului. Are propriul centru de coletarie si, in ciuda faptului ca face parte din reteaua Hillton, preturile incep de la $169 pe noapte.
hilton-anatole--dallas-texas

2) Fairmont Pacific Rim — Vancouver, British Columbia
Camera tipica arata ca in poza de mai jos: pat mare, lumini calde si un birou, plus draperii opace si lenjerii din bumbac egiptean.
fairmont-pacific-rim--vancouver-british-columbia

3) EPIC Hotel — Miami, Florida
epic-hotel--miami-florida

4) InterContinental San Francisco — San Francisco, California
intercontinental-san-francisco--san-francisco-california
Am selectat poza de mai sus numai pentru o idee pentru cei carora le place sa serveasca micul dejun la pat. O astfel de tavita arata bine, ii impresioneaza pe eventualii oaspeti, plus ca exista masute cu pretul de pana in 80 de lei, special concepute pentru mesele la pat.

5) Hotel 1000 — Seattle, Washington
Un alt concept de dormitor foarte placut, cu geamuri mari. Un spatiu de lucru liber este suficient, mai ales ca intr-un dormitor obisnuit, nu vreti sa aduceti prea mult de la lucru acasa.
hotel-1000--seattle-washington

6) Orchard Hotel Singapore — Singapore
In dormitorul de mai jos se observa influentele asiatice, insa tiparele de mai sus se respecta in continuare.
orchard-hotel-singapore--singapore

7) The Peninsula — Hong Kong
Aici e apartamentul prezidential, insa l-am ales sa vedeti ce efect ofera un pian plus mult spatiu intr-un dormitor.
the-peninsula--hong-kong

Astfel, solutia principala pare sa fie un dormitor mare, ori asta are avantajele si dezavantajele sale, dar despre care vom vorbi intr-un articol viitor.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.